Zlý chlapec Chris Brown mieri do seriálu. Zahrá si v sitkome

Americký r'n'b spevák Chris Brown sa predstaví v sitkome Black-ish (2014).

25.03.2017 08:20
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Rodák z Tappa­hannocku vo Virgínii si zahrá v epizóde s názvom Richard Youngsta, ktorú televízia ABC odvysiela 29. marca. Dvad­saťsedemročný interpret sa ukáže ako populárny rapper Rich Youngsta, ktorý si nechá urobiť reklamnú kampaň u Dreho Johnsona v podaní Anthonyho Andersona. Ten ju však bude musieť prehodnotiť po tom, ako mu manželka Bow a matka Ruby naznačia, že sa zakladá na negatívnych stereotypoch. 

Black-ish sa sústreďuje na afroamerickú rodinu z vyššej strednej triedy spomínaného Andreho ‚Dre‘ Johnsona žijúcu v prevažnej belošskej štvrti. Dre sa opätovne snaží získať zmysel pre svoju kultúrnu identitu a to isté by chcel, aj pre svoje deti.

Komediálny seriál sa zaoberá viacerými spoločenskými či politickými problémami, akými sú napríklad rasizmus, policajná brutalita či otázka LGBTI ľudí. Vyslúžil si štyri nominácie na ceny Primetime Emmy či tri na Zlatý glóbus, z ktorých jednu na víťazstvo premenila predstaviteľka Bow Tracee Ellis Ross. 

Okrem nej a Andersona v sitkome hrajú aj Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin, Jenifer Lewis, Jeff Meacham, Peter Mackenzie či Laurence Fishburne. Ako hostia sa už v projekte predstavili napríklad Rashida Jones, Daveed Diggs, Lorraine Toussaint či Tyra Banks. 

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Chris Brown #rola #Black-ish

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...