Herečka Lucia Lapišáková: Zo žiarlivej manželky mám radosť

Herečka Lucia Lapišáková sa aktuálne na obrazovkách JOJ-ky, v Paneláku, vyrovnáva so záletmi manžela, ktorého hrá Marcel Ochránek.

12.04.2017 00:00
Lucia Lapišáková a Marcel Ochránek Foto:
Panelákoví nováčikovia - Lucia Lapišáková a Marcel Ochránek.
debata (1)

Práve táto dvojica osviežila „starú“ zostavu seriálu a spolu s ich dvoma televíznymi ratolesťami stvárňuje rodinu Prieložných.

Luciu Lapišákovú diváci už na obrazovke mali možnosť vidieť, pred pár rokmi si zahrala hlavnú ženskú rolu v seriáli Pod povrchom, pod ktorý sa takisto pospípal Andy Kraus, rovnako ako pod Panelák. „Ja som vždy bola fanúšikom Paneláku. Seriál sa začal vysielať v čase, kedy som bola na na materskej s prvým dieťaťom a stal sa takým mojím večerným relaxom,“ opisuje herečka. A po rokoch v ňom hrá aj ona. Ako sa v seriálovom manželstve s Marcelom Ochránkom cíti?

„Keď som bola na kastingu na túto rolu, vystriedalo sa pri mne viacero hercov, ale práve môj vnútorný hlas mi našepkával, že s Marcelom si sedíme najviac. Poznali sme sa, bol mojím spolužiakom z VŠMU. A zrejme sme sa páčili aj tvorcom, keďže sme napokon skončili spolu,“ opisuje.

Jej postava je hysterická manželka, ktorá neustále robí „scény“. Čo na ňu hovorí? „Poloha žiarlivej a hysterickej manželky mi sadla, priam by som povedala, že mám z nej radosť,“ dodala Lapišáková.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Panelák #Lucia Lapišáková

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....