Sošky OTO sú rozdané! Milan Kňažko v Sieni slávy: Sme s vami, odkázal

Absolútny OTO putoval do rúk Adely Vinczeovej, Milana Kňažka uviedli v sobotu večer na pódiu SND do Siene slávy.

18.03.2018 00:24
debata (303)

Počas večera zazneli z úst ocenených aj odovzdávajúcich slová k aktuálnej situácii. O najsilnejšie vyjadrenia sa postaral Milan Kňažko, ktorý sa ako ocenený dostal na záver večera do Siene slávy. „Chcem poďakovať mladým ľuďom, ktorí nám prinášajú nádej na zmenu. Držím vám palce, dievčatá aj chlapci, nedajte sa znechutiť ani unaviť. Ste na strane pravdy a je to vaša povinnosť. Sme s vami,“ povedal na javisku SND počas priameho prenosu, ktorý vysielala RTVS.

So slovami: „Čosi sa deje, niekto to riskol a pozval ma do priameho prenosu“, prišiel na pódium Milan Markovič, ktorý odovzdával sošku v kategórii „moderátor televíznych programov“. Následne pokračoval otázkou: „Kto je za tým? Že by Soros?“

Milan Kňažko sa dostal počas slávnostného... Foto: JOJ
Milan Kňažko Milan Kňažko sa dostal počas slávnostného večera OTO 2017 do Siene slávy.

Slávnostný večer 18. ročníka udeľovania cien OTO, ktorý moderoval Matej „Sajfa“ Cifra, odštartovala kategória „hudobná skupina“ a ako prvý sa na pódiu objavil Ivan Tásler a skupina IMT Smile. Tásler na pódiu stručnou výzvou apeloval na slušnosť. „Správajme sa k sebe slušnejšie, aby sme mohli byť dobrými vzormi,“ odznelo z jeho úst smerom ku kolegom. Po kapele IMT Smile si pre svoju prvú sošku OTO prišla reportérka TV Markíza, Kristína Kövešová, ktorá ju získala v kategórii „osobnosť televíznej publicistiky“. „Cenu prijímam s pokorou, sošku by som chcela venovať všetkým ľuďom, ale najmä Jánovi Kuciakovi a Martine Kušnírovej,“ povedala na pódiu.

Juraj „Šoko“ Tabaček odovzdal sošku v kategórii „moderátor spravodajstva“, získal ju Ľubomír Bajaník z RTVS. Ten si však po trofej osobne neprišiel, divákom sa prihovoril z Moskvy. Ako „redaktor spravodajstva“ bodoval Jozef Kubáni z TV JOJ. Zmena, oproti minulému roku, nastala v kategórii „speváčka“, cenu si vybojovala Mária Čírová. Za sebou nechala víťazku toku 2017, Kristínu aj Emmu Drobnú. Nováčikom večera sa stala Lujza Garajová Schrameková, ktorá uspela v kategórii „herečka“. V zápätí sa na pódium vrátila, aby si ako členka tímu seriálu Naši prevzala ocenenie v kategórii „seriál roka“. Nováčikom na pódiu bol aj Ondrej Kandráč, ktorý uspel v kategórii „spevák roka“.

V kategórii "Herečka"... Foto: JOJ
Lujza Garajová Schrameková. V kategórii "Herečka" zvíťazila Lujza Garajová Schrameková.

Žiadne zmeny sa neudiali v kategórii „moderátor športového spravodajstva“ a „komentátor športového spravodajstva“, svoju jedenástu a dvanástu trofej si v sobotu večer vybojoval Marcel Merčiak z RTVS. Sošku si prevzal z rúk Veroniky Velez-Zuzulovej. Zmena nenastala ani v mužskej hereckej kategórii, v ktorej zabodoval Michal Hudák.

Programom roka sa stali Extrémne premeny televízie Markíza, ktoré sa dočkajú druhej série. Kategóriu zábavných programov vyhrala folklórna šou Zem spieva z produkcie RTVS.

Rekordérkou v počte ocenení je Adela Vinczeová, ktorá počas večera zvíťazila v kategórii „moderátorka televíznych programov“ aj v kategórii „absolútny OTO“. Ide už o jej pätnástu sošku v kariére.
Ondrej Kandráč s manželkou po udeľovaní sošiek...
V kategórii "Herečka" zvíťazila Lujza Garajová...
+3V kategórii "Cena týždenníka Plus 7 dní"...

Prehľad víťazov a víťaziek 18. ročníka ankety OTO:

  • Absolútny OTO: Adela Vinczeová
  • Program roka: Extrémne premeny
  • Seriál roka: Naši
  • Zábavný program: Zem spieva
  • Moderátor/-ka spravodajstva: Ľubomír Bajaník
  • Redaktor-/ka spravodajstva: Jozef Kubáni
  • Osobnosť TV publicistiky: Kristína Kövešová
  • Moderátor/-ka športu: Marcel Merčiak
  • Komentátor/-ka športu: Marcel Merčiak
  • Moderátor/-ka TV programov: Adela Vinczeová
  • Herec: Michal Hudák
  • Herečka: Lujza Garajová Schrameková
  • Hudobná skupina: IMT Smile
  • Speváčka: Mária Čírová
  • Spevák: Ondrej Kandráč
  • Sieň slávy: Milan Kňažko
  • Cena týždenníka Plus 7 dní: Inkognito

© Autorské práva vyhradené

303 debata chyba
Viac na túto tému: #Michal Hudák #Milan Kňažko #Adela Vinczeová #OTO 2018

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...