Zadok je zadok... nový seriál vo Francúzsku však ukazuje ešte viac. Všetko!

Seriál, v ktorom sú všetci herci nahí a ktorých zábery nie sú rozostrené, začal tento týždeň vysielať francúzsky kanál OCS Max.

11.06.2018 00:00
debata (7)
zväčšiť Záber zo seriálu Nu, v ktorom herci účinkujú... Foto: OCS
Záber zo seriálu Nu Záber zo seriálu Nu, v ktorom herci účinkujú takmer celý čas nahí.

Dej sa odohráva v roku 2026, kedy sa bývalý policajt prebúdza po dlhej dobe z kómy a zisťuje, že vo Francúzsku medzitým začal platiť zákon nariaďujúci obyvateľstvu z bezpečnostných dôvodov odkladať na verejných miestach zvršky. Nahí ľudia totiž nikde nemôžu schovať zbraň.

Proti pravidlu, ktorého dodržiavanie je ľahšie vďaka globálnemu otepľovaniu, v zásade nikto neprotestuje – až na malú skupinu rebelov, citoval z deja denník Le Parisien. Seriál nazvaný Nu (Nahý) je podľa denníka určený pre divákov od 16 rokov.

„Nebol som posadnutý tým urobiť seriál s nahými ľuďmi,“ uviedol režisér a scenárista Olivier Fox. Filmár býva vedľa baru La Belle Equipe, v ktorom prišlo pri teroristickom útoku v novembri 2015 o život 20 ľudí. Fox povedal, že už mu bolo zaťažko stále stretávať vojakov na hliadke.

„Hovoril som si, že by človek musel byť úplne nahý, aby dokázal, že nemá zbraň,“ vysvetlil režisér. Svoju úvahy postupne pretavil vo scenár.

Jeden z hercov uviedol, že mu nerobilo problémy sa pred kamerou vyzliecť, ale obával sa, či účasť v neuškodí jeho kariére. „Kvalita seriálu ma ale nakoniec presvedčila. Koniec koncov, zadok je zadok,“ konštatoval.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Francúzsko #seriál #Televízia #zbraň #nahý

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....