Novou Superstar je Tereza Mašková, ohúrila piesňou od Špinarovej

Spevácka súťaž Superstar má nového víťaza. V nedeľu večer, len pár minút pred polnocou, získala žezlo Tereza Mašková.

10.06.2018 23:38
Speváčka a víťazka Superstar Tereza Mašková. Foto:
Speváčka a víťazka Superstar Tereza Mašková.
debata (26)

„Ďakujem vám veľmi, ďakujem. Za vašu podporu, ani neviem, čo mám povedať. Strašne veľmi ďakujem. Ste… No ďakujem,“ reagovala okamžite po verdikte diváckeho hlasovania Mašková.

Počas celej súťaže ohurovala speváckymi výkonmi a bola veľkou favoritkou na víťazstvo. Záverečné vystúpenie večera so skladbou Věry Špinarovej Jednoho dne se vrátíš naplnilo všetky očakávania. Mašková skladbu zaspievala naozaj úchvatne.

Do TOP 3 sa po týždňoch vyraďovania a kastingových aj finálových kól prepracovali až tri dámy. Okrem 22-ročnej Maškovej to bola aj 15-ročná Eliška Rusková a 19-ročná Karmen Pál Baláž. Kým Ruskovú diváci posunuli do finálového súboja posledných dvoch finalistiek, Pál Baláž sa stala na bronzovej priečke najúspešnejšou Slovenkou aktuálneho ročníka speváckej súťaže Superstar.

Finálová desiatka aktuálneho ročníka bola v rámci pohlaví vyrovnaná 50:50. Neplatilo to však o speváckych výkonoch, čo potvrdilo aj rýchle vypadnutie mužských finalistov a zostava superfinálovej top trojice.

Pre víťazku Maškovú nejde o prvú skúsenosť s podobným typom súťaže. Už v roku 2010 sa ako 14-ročná zúčastnila na kastingu v šou Česko Slovensko má talent a postúpila. Na presadenie si však musela počkať, spevu sa však venovala intenzívne aj po Superstar a roky tréningu aj posunu sa zúročili.

Počas nedeľňajšieho večera, ktorým sprevádzal Leoš Mareš a Jasmina Alagič, sa objavila na pódiu aj speváčka Emma Drobná – víťazka predchádzajúceho ročníka Superstar. Zaspievala dve skladby, z ktorých jedna – singel Try – sa už čoskoro objaví v novom slovenskom filme Dôverný nepriateľ.

© Autorské práva vyhradené

26 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #víťazka #Tereza Anna Mašková #Tereza Mašková

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....