Zuzana Čaputová ako tajný hosť v Inkognite! Nič netušiaci Kramár teda perlil

Do relácie Inkognito už zavítalo mnoho známych "tajných" hostí, nie všetkých sa podarilo odhaliť.

08.11.2019 12:07
Zuzana Čaputová Foto:
Prezidentka SR Zuzana Čaputová ako tajný hosť v Inkognite.
debata

Pred zostavu, ktorú tvorila mužská štvorica – Jozef Vajda, Maroš Kramár, Michal Hudák a Marián Čeky Čekovský, sa tento raz ako tajný hosť posadila prezidentka SR Zuzana Čaputová. Prijala pozvanie do jubilejnej 300. časti relácie, ktorú televízia odvysiela v pondelok. Inkognito od jeho začiatku, v roku 2003, moderuje Vlado Voštinár – a ten prežil počas návštevy prezidentky poriadne horúce chvíľky v kresle moderátora.

Súťažiaci nemali ani najmenšie tušenie, že oproti nim sedí taká vzácna návšteva. A práve to spôsobilo množstvo veselých momentov, o ktoré sa hneď na úvod postaral svojimi komentármi herec Maroš Kramár. Po príchode prezidentky do štúdia sa totiž ozval mohutný potlesk, na čo Kramár reagoval: „Po tomto potlesku táto osobnosť dlho žiť nebude, lebo takú slávu mladý človek ešte dosiahnuť nemohol.“ Za jeho komentáre sa Voštinár mlčky, len pohľadom, prezidentke Slovenskej republiky ospravedlňoval, tá si však po celý čas nenechala dobrú náladu vziať.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová ako tajný hosť v... Foto: JOJ
Zuzana Čaputová Prezidentka SR Zuzana Čaputová ako tajný hosť v Inkognite v obkolesení mužskej zostavy jubilejnej časti relácie.

Horúce chvíle, ale už pre Kramára, prišli potom, čo zistil, kto je vlastne „tajný“ hosť v štúdiu Inkognita a Zuzane Čaputovej sa ospravedlnil. Tá si napokon v Inkognite vyslúžila standing ovation a nadšené komentáre od celej mužskej zostavy relácie.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Maroš Kramár #inkognito #Vlado Voštinár #Zuzana Čaputová

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...