Marcinková je opäť tehotná! Tentoraz však s Vágnerovou a jej pekným zadkom

České herečky Petra Hřebíčková a Hana Vágnerová, ale aj Slovenka Gabriela Marcinková sú hviezdami pripravovaného filmu Matky, ktorého prvá klapka nakrúcania padla pred pár dňami.

06.08.2020 00:00
Matky Hana Vagnerova Foto:
Herečka Hana Vágnerová na zábere z nakrúcania filmu Matky.
debata

Napriek obmedzeniam kvôli pandémii koronavírusu sa tvorcovia rozhodli začať s nakrúcaním rodinnej romantickej komédie z pera Vandy Zaplatílkovej Hutařovej a Sandry Novákovej, o réžiu sa postará Vojtěch Moravec. Ten je mimochodom Novákovej manžel, takže vlastne film Matky je akýmsi rodinným podnikom. Sandra Nováková si okrem písania scenára vo filme aj zahrá, manžel ju teda bude režírovať.

Záber z nakrúcania filmu Matky - zľava: režisér...
Herec Vladimír Polívka na zábere z nakrúcania...
+2Herečka Petra Hřebíčková a herec Jiří Langmajer...

Ako informovali tvorcovia v materiáloch pre médiá, takmer všetci zainteresovaní sú rodičmi, takže skúsenosti z reálneho života mohli zužitkovať aj pred kamerou. Výnimkou je akurát česká herečka Hana Vágnerová. „Hanka si prešla tvrdou prípravou. Všetci sme jej dali na víkend svoje deti a pripravili sme pre ňu náročný boot camp," komentoval s humorom režisér Moravec.

Slovenská herečka Gabriela Marcinková si v snímke zahrala Elišku, ktorá má skvelého chlapa, no úplne neznesiteľných rodičov, jej postava je tehotná a stále vracia. Východniarka už má jedno skutočné tehotenstvo za sebou, takže tiež mohla loviť v reálnych spomienkach.

zväčšiť Herečky Gabriela Marcinková (vľavo) a Hana... Foto: TONDA TRAN / CNC / Profimedia
Herečky Gabriela Marcinková (vľavo) a Hana Vágnerová na nakrúcaní filmu Matky. Herečky Gabriela Marcinková (vľavo) a Hana Vágnerová na nakrúcaní filmu Matky.

Pre každú z postáv však autorky pripravili niečo špeciálne. Napríklad Hana Vágnerová bude predvádzať aj svoj pekný zadok ako novopečená influencerka a Hřebíčková si vyskúšala úlohu trochu snobskej, no osamelej mamy, ktorá sa nedokáže spoľahnúť na svojho životného partnera.

Premiéra romantickej komédie MATKY v kinách je plánovaná na 26. november 2020, vo videu nižšie si môžete pozrieť aj krátke video z fotenia plagátu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matky #nakrúcanie #Gabriela Marcinková #Hana Vagnerová #Petra Hřebíčková

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...