Telenoveloví zaľúbenci Onur a Šeherezáda dnes? Ako dopadlo ich manželstvo?

Slovenskí diváci majú určite v pamäti úspešný turecký seriál Tisíc a jedna noc.

23.10.2020 00:00
Bergüzar Korelová a Halit Ergenç Foto:
Bergüzar Korelová a Halit Ergenç ako hlavní hrdinovia tureckej telenovely Tisíc a jedna noc.
debata

Potom, čo sa v roku 2011 dostal na obrazovky Markízy, lámal rekordy sledovanosti. Fanúšikov seriálu priťahoval nielen seriál samotný, ale bezpochyby aj dvojica jeho ústredných postáv – herečka Bergüzar Korel a jej kolega, Halit Ergenç. Pred kamerami si zahrali Šeherezádu a Onura.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Berguzar Korel (@berguzarkorel),

Iskry medzi dvojicou boli intenzívne nielen na pľace, ale aj mimo neho. V roku 2009 sa tak Bergüzar Korel vydala za svojho kolegu, Halita Ergença. Ich lásku nijako nezhatil ani fakt, že on bol v tom čase ženatý. O dvanásť rokov starší muž sa stal pre exotickú krásku jednoducho osudovým.

Už v roku 2010 sa stali rodičmi ich prvého spoločného potomka, syna. Druhé dieťa priviedla Bergüzar Korel (38) na svet v marci 2020. Pár sa tak aktuálne teší z niekoľkomesačného syna. Slávna seriálová hviezda sa na Instagrame, kde má 1,7 milióna fanúšikov, delí aj o fotky z jej bežného života. Zábery detí však na Instagrame nezverejňuje, o fotografie so svojou láskou, seriálovým Onurom, sa však delí rada.

Láska dvoch hrdinov seriálu Tisíc a jedna noc sa ani po vyše desiatich spoločných rokoch nemení – súdiac podľa zaľúbených fotografií hereckého páru. Čerstvý 50-nik so zamilovaným pohľadom a úsmevom na perách pózuje po boku svojej krásnej polovičky na pláži, alebo sa spoločne usmievajú z rôznych promo-záberov. Láska ako z telenovely tak pokračuje stále ďalej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bergüzar Korel #Tisíc a jedna noc

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...