Veľké finále Hlasu: Pre Rytmusa je Veselovská už teraz víťazom

Hlas Česko Slovenska vyvrcholí už v nedeľu. Vo Veľ kom finále budú bojovať štyria finalisti – Ivana Bagová, Anna Veselovská, Markéta Poulíčková a Miloš Novotný.

03.06.2012 11:00
TÍM RYTMUSA: Anna Veselovská, 16 rokov, Pusté...
Speváčka Anna Veselovská bojuje za tím Rytmusa. Vyhrá Hlas Česko Slovenska práve ona?
debata

Každý z finalistov zaspieva a po prvej časti večera sa zastaví hlasovanie. Súťažiaci s najmenším počtom hlasov vypadáva a hlasovanie sa znovu rozbehne od posledného súčtu hlasov. Po ďalšej časti vystúpení sa hlasovanie opäť zastaví a zo zvyšnej trojice vypadne ten, kto získal najmenej hlasov.

Následne sa hlasovanie znovu rozbehne a po tretej časti vystúpení sa definitívne zastaví. Potom moderátori oznámia, kto sa stáva víťazom Hlasu Česko Slovenska a vyhráva 100-tisíc eur a exkluzívny kontrakt s vydavateľstvom Universal Music.

A prečo si myslia koučovia, že by mal vyhrať práve ich zverenec?

Rytmus o Anne Veselovskej
Farby hlasov, ktoré sú v súťaži – mám pocit, že takých je veľa. Vždy ide o to, aby sa objavil niekto, kto tu ešte nebol. Ja si myslím, že ona patrí medzi tých, ktorí tu ešte neboli. Či už vyhrá alebo prehrá, pre mňa je víťazom Anna.

Pepa Vojtek o Markéte Poulíčkovej
Nechcem sa ľuďom podliezať a hovoriť im: Teraz musíte rýchlo poslať hlasy. Ja to nechám na nich. Pokiaľ by sa jednalo o profesionálne vystúpenie, profesionálny prednes piesne, vizáž, pohyb na javisku, tak si myslím, že Markéta má šancu. Ona je profesionálka.

Dara Rolins o Milošovi Novotnom
Miloš je veľký sympaťák, výborný muzikant a tvrdo na sebe pracuje. Ja mu držím palce!

Michal David o Ivanne Bagovej
V tejto štvorici už nie je úplne dôležité, kto vyhrá. Všetci sú dobrí. Pre mňa je výhra v tom, že sa Ivanna dostala do Veľkého finále a je medzi poslednými štyrmi finalistami. To je pre mňa absolútne víťazstvo.

Miloš Novotný má 16 rokov a žije v Třemešnej....
Ivanna Bagová - osemnásťročná študentka z...
+4Speváčka Markéta Poulíčková bude bojovať pod...
debata chyba

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...