Studenková pri seriálových dcérach vyzerá mlado. Na čo zbytočná retuš?

Herečka Zdena Studenková oslávila tento rok už 58. narodeniny a vzhľad jej mnohé rovesníčky, ba aj mladšie ženy musia závidieť. Občas k mladistvému vyžarovaniu pomôže účes, inokedy aj šikovná ruka počítačového grafika.

22.08.2012 15:02
Zdena Studenková
Herečka Zdena Studenková (vpravo) v seriáli Horúca krv s vynoveným účesom a stále vyzerajúca mladistvo.
debata (10)

Studenková sa v utorok večer objavila prvýkrát v novom seriáli Horúca krv, kde jej tvorcovia zverili rolu Evy Matúšovej – matky dvoch dcér a syna, z ktorého vraždy je podozrivý jej bývalý zať. Herečka Slovenského národného divadla pritom stihne počas prvých dvoch dielov absolvovať pred kamerami menšiu vizuálnu premenu.

Herečka Zdena Studenková (vpravo) v seriáli... Foto: TV Markíza
studenkova v horucej krvi 2003 Herečka Zdena Studenková (vpravo) v seriáli Horúca krv sa v prvej časti objavila s dlhými vlasmi. Išlo totiž o dej zasadený do roku 2003.

Prvý diel a základný kameň príbehu situovali tvorcovia do roku 2003. Uplynie osem rokov a na obrazovke sa objavuje vynovená herečka s novým účesom a stále mladistvým vzhľadom. Po boku svojich dvoch hereckých dcér Gabriely Dzuríkovej a Zuzany Kanócz pritom vyzerá takmer ako sestra a nie matka.

Zdá sa, že v žiadnom markízackom projekte... Foto: TV Markíza
Zdena Studenková Zdá sa, že v žiadnom markízackom projekte nesmie chýbať Zdena Studenková. Populárna herečka tentoraz stvárni hlavu rodiny Matúšových.

Lenže, aj Studenkovej túžba (alebo skôr túžba televízie?) po mladistvom vzhľade občas nemusí vypáliť na jednotku. Skôr vyznie nereálne. To platí pre promo-zábery, ktoré vznikli pre spomenutý markízacky seriálový projekt. Plavovláska, ktorá v máji 2014 oslávi šesťdesiatku, prešla výraznou retušou a na obrázkoch pôsobí skoro ako „z inej planéty“. Nabudúce určite postačí, keď zostane vo svojom „prirodzenom“ stave. Veď sa nemá za čo hanbiť…

10 debata chyba

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...