Tomáš Klus má za sebou tri nevydarené manželstvá a rúti sa do ďalšieho! V seriálovej novinke sa bezhlavo zamiluje

V hlavných úlohách seriálu "Zalez do spacáku" sa predstaví Tomáš Klus so svojou dcérou Josefínou.

30.01.2024 00:00
tomáš klus Foto:
Tomáš Klus a Pavla Gajdošíková v seriáli Zalez do pacáku.
debata

Ivan (Tomáš Klus) je štyridsiatnik a opäť sa zamiloval. Napriek tomu, že má za sebou už tri nevydarené manželstvá a tri deti. Tie síce stretáva, ale občas sa stane, že dohodnuté víkendy raz za štrnásť dní nestihne. Stále sľubuje, že si urobí čas a určite s deťmi strávia letné prázdniny, lenže „skutek utek“. To však platilo do júna. Ivan sa zamiloval do Sáry (Pavla Gajdošíková) a v akomsi pomätení zmyslov požiadal o ruku.

zväčšiť V hlavných úlohách seriálu Zalez do spacáku sa... Foto: Prima
tomáš klus V hlavných úlohách seriálu Zalez do spacáku sa predstaví Tomáš Klus so svojou dcérou Josefínou.

Sára a jej rodičia (Lenka Vlasáková, Ondřej Pavelka) vlastnia kemp pri jazere. Nič luxusné, ale ani žiadny problém. Sára má podmienku, že si Ivana vezme, ale musí ho lepšie spoznať. Dva mesiace v kempe ich vzťah poriadne preveria. Ivan nemieni nič riskovať a ospravedlní sa všetkým svojim exmanželkám (Kristýna Leichtová, Erika Stárková, Barbora Seidlová), že tieto prázdniny mu to jednoducho nevyjde a deti si vezme hneď ako to bude možné. Lenže bývalé ženy sa spoja a behom pár dní zistia, čo za tým je. To je jednoducho neprijateľné, aby im narušil prázdninový program kvôli nejakej nezmyselnej potenciálnej svadbe.

Rozhodnú sa, že do kempu jednoducho pôjdu a deti mu tam nechajú… Prekvapená Sára musí uznať, že procesu vzájomného poznávania môže prítomnosť detí iba prospieť. Takže dva mesiace spoločných chvíľ tejto zvláštnej rodiny okorenené letnými zážitkami z kempu môžu začať.

"S dcérou Jozefínou sme si počas nakrúcania urobili krásne prázdniny a bývali sme v karavane. Máme skvelý otcovsko-dcérsky mód. Zamiloval som si to tam. Myslím, že sa podarilo dať dohromady skvelú partiu ľudí. Po natáčaní sa grilovalo, večeralo, taký život v kempe,“ opisuje svoj život na natáčaní Tomáš Klus.

Seriál „Zalez do spacáku“ štartuje na obrazovkách kanálu Prima PLUS v pondelok 5. februára o 21:30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Klus

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...

+ Nekazte si oči a netrávte celý deň pri počítači, ak nemusíte.
Zorganizujte si svoju prácu tak aby ste toho...