Známi hráči aj nováčikovia! Na obrazovky sa vracia Duel šampiónov

32 úspešných hráčov Duelu sa opäť postaví pred televízne kamery, aby si navzájom zmerali sily a súťažili o titul šampióna šampiónov pre rok 2024.

31.01.2024 14:00
gregor mareš Foto:
Duel šampiónov sa vracia k divákom RTVS.
debata

Od roku 2006 sa doteraz odvysielalo takmer 2 800 častí. Za jej úspechom stoja najmä šikovní, vzdelaní, rozhľadení súťažiaci z celého Slovenska. "Ich vedomosti sú rozsiahle, navyše musia byť pohotoví, pretože odpovedať správne na otázku počas piatich sekúnd vôbec nie je jednoduché. Zaslúžia si uznanie a obdiv,“ hovorí moderátor Gregor Mareš. Aj preto RTVS po dvoch rokoch opäť vracia na televízne obrazovky výnimočný Duel šampiónov.

Róbert Sipos Čítajte viac Do Času nádejí vhupol zhurta, pobil sa kvôli krásnemu židovskému dievčaťu! Ale poznáte ho už z predošlého hitu RTVS, v Priznaní bol zamilovaný do...

32 úspešných hráčov Duelu sa opäť postaví pred televízne kamery, aby si navzájom zmerali sily a súťažili o titul šampióna šampiónov pre rok 2024. Medzi nimi budú mnohí viacnásobní víťazi relácie, ale aj ich „vyzývatelia“, teda hráči, s ktorými sa diváci stretli už v Dueli šampiónov v roku 2022.

Duel šampónov bude mať 32 epizód. 24 z nich sa odvysiela Jednotka podvečer o 17.55 h, od pondelka do piatka. Osem finálových epizód uvidia diváci od 3. marca, vždy v nedeľu o 20:30 na Jednotke. Vo finálových epizódach sa odohrá nielen súboj dvoch šampiónov, ale aj ich odveta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Duel šampiónov

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...