Miláčik divákov, aj terč hejterov: Maršálek skončil v StarDance, lúčil sa s odkazom pre... pri tomto drsnom slove musel zblednúť aj režisér

Diváci ho v minulých kolách podržali v tanečnej šou aj napriek tomu, že výkony mnohých jeho kolegov boli podľa porotcov lepšie. Cukrára Josefa Maršálka za to často kritizovali najmä ľudia na sociálnych sieťach.

03.12.2023 11:00
Josef Maršálek a jeho tanečná partnera Adriana... Foto:
Cukrár Josef Maršálek a jeho tanečná partnera Adriana Mašková sa lúčili v ôsmom kole Stardance.
debata (1)

Jedna vec sú však komentáre, druhá pravidlá šou a realita toho, čo si pýta divák. Obľúbeného cukrára, ktorý sa objavoval aj v českej verzii šou Pečie celé Slovensko (u susedov pod názvom Peče celá země), udržali divácke hlasy v kombinácii s hodnotením poroty v tanečnej šou StarDance niekoľko týždňov. Jeho súťažná púť sa napokon skončila pred bránami semifinále.

Josef Maršálek Čítajte viac Babky dôchodkyne vás milujú, ale... Hejteri si koniec vety vychutnali. Koho postup v českom StarDance vzbudzuje najväčšie vášne?

Maršálek sa v sobotu večer rozlúčil v ôsmom kole televízneho programu. A tentoraz aj napriek tomu, že hodnotenia poroty boli predovšetkým pozitívne. Maršálek sa v rozlúčkovej reči snažil na nikoho nezabudnúť. Jeho odkaz smeroval tanečnej partnerke Adriane Maškovej, manželovi Petrovi Tejmlovi, celej rodine, ale aj kolegom a tvorcom programu. Nezabudol ani na odkaz pre divákov.

Cukrár Josef Maršálek a jeho tanečná partnera...
Moderátorka Iva Kubelková žiarila na tanečnom...
+11Takto sa v StarDance lúčili s cukrárom Josefom...

„Doma pri obrazovkách všetkých objímte, povedzte im, že ich máte radi, a prosím vás, nezaoberajte sa sra..kami, život je strašne krátky,“ vyhlásil Maršálek na obrazovkách českej verejnoprávnej televízie. Jeho slová boli však určite aj dôsledkom toho, že sa v rámci šou na jednej strane stal miláčikom a na druhej zase objektom tej najtvrdšej kritiky. Podľa porotcov a moderátorov sa údajne vďaka Maršálkovi dozvedel český divák, čo to vlastne znamená „hejter“.

zväčšiť Cukrár Josef Maršálek a jeho tanečná partnera... Foto: Křepelka Mikuláš/Česká televize
Stardance Josef Maršálek a jeho tanečná partnera Adriana Mašková Cukrár Josef Maršálek a jeho tanečná partnera Adriana Mašková sa lúčili v ôsmom kole Stardance.

„Neviem, či mám byť rád, alebo nie. Asi by som bol radšej, keby tí ľudia mali doma nejakú prácu, namiesto toho, aby potrebovali takéto niečo robiť a písať,“ uviedol pre portál Super.cz Maršálek. „Ja sa takto nechcem chovať, nechcem také veci písať. Je to strašne toxické prostredie. Ak máte niekoho takého okolo seba, tak preč s nimi. Respektíve utiecť od nich, lebo takých ľudí neprerobíte,“ vyhlásil pre portál.

Iva Kubelková Čítajte viac Takto vyzerá láska blízkych: Kubelková ukázala pôvabné dcéry, Krajčo celú rodinu a miláčik divákov? Cukrára Maršálka podporil manžel

Dvojica Josef Maršálek a jeho tanečná partnerka Adriana Mašková sa vrátia na parket o dva týždne – objavia sa vo finále, kde zatancujú už aj vyradené páry. Budúci týždeň sa rozhodne o tom, ktoré tri z aktuálnych štyroch párov budú bojovať vo finále o víťazstvo. Do semifinále StarDance postúpila snouboardistka Eva Adamczyková, moderátorka Iva Kubelková, vodný slalomár Vavřinec Hradilek a herečka Darija Pavlovičová. Ich fotografie nájdete v galérii.

Pozrite si tiež
Šiel som na YouTube, lebo som chcel viac hrať. Stal sa presný opak, v televízii ma nechceli, hovorí Lukáš Frlajs
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #rozlúčka #StarDance #hejter #Josef Maršálek

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...