Očarujúce zábery! Dubayová či Hilmerová sa lúčili s Dunajom, Koleníkov záber s jeho Helgou berie dych, len škoda, že...

V utorok večer divákov ešte čaká vianočný špeciál obľúbeného seriálu Dunaj, k vašim službám, ale udalosťami nabitú finálovú časť 4. série si už vychutnali.

05.12.2023 15:00
majeská Foto:
Jana Majeská ako Helga Klausová v Dunaji, k vašim službám. Po jej boku Ján Koleník.
debata (6)

So seriálom sa tak rozlúčili jeho fanúšikovia, ale aj hereckí predstavitelia obľúbených rolí. Ján Koleník, ktorý má na Instagrame 290 000 fanúšikov, zverejnil záber so svojou seriálovou manželkou, krásnou Helgou (Jana Majeská). Fanúšikom do očí udrú predovšetkým honosné modré šaty, ktoré má očarujúca blondínka na sebe, len škoda, že ich nie je vidieť aj spredu. O veľkolepé róby nie je v prípade Majeskej v Dunaji núdza, pred kamerami ich ako manželka obávaného Waltera Klausa predviedla niekoľko (galéria nižšie).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

U viacerých hlavných predstaviteliek sa na sociálnej sieti objavila fotografia z nečakanej svadby Kláry (Kristína Svarinská) a Petra (Marek Rozkoš). Svarinská sa tak už pred kamerami Dunaja obliekla do bielej po druhý raz, ale sviatočné róby vo finále štvrtej série pristali aj Vilme (Monike Hilmerovej), Eve (Petre Dubayovej) a Alenke (Lesana Krausková). Fotografiami zo svadobného finále 4. série sa pochválila nielen Monika Hilmerová, ale aj Petra Dubayová.

Nečakaná svadba Kláry a Petra uzatvorila ich príbeh lásky, ale len na krátky okamih, keďže v závere poslednej epizódy opúšťa Slovensko a mieri do Londýna, kde absolvuje výcvik pre letcov. Naštrbené vzťahy sa urovnali aj v prípade Ireny (Barbora Andrešičová) a jej manžela Imricha (Ivan Šándor) či Anny (Petra Polnišová) a Vila (Martin Mňahončák).

Začiatok seriálu Dunaj sa niesol v znamení...
Prišlo krásne obdobie ich veľkej lásky, kedy...
+7Kláru dokonca predstavil rodičom a všemožne sa...

Fanúšikovia živo reagovali na finále 4. série aj na Instagrame televízie Markíza, s hrdinami Dunaja sa lúčia len ťažko. „Dúfam, že tento seriál sa tak skoro neskončí“, „Za posledných 20 rokov ma ešte žiaden seriál takto nechytil“, podobných komentárov je neúrekom. Pribúdajú aj tie, v ktorých skalní diváci „frflú“ na prestávku, ako sa ďalej vyvinú osudy ich miláčikov by chceli vedieť čím skôr. Piata séria sa k nim dostane začiatkom roka 2024.

Jana Majeská ako Helga Klausová v Dunaji, k...
Jana Majeská ako Helga Klausová v Dunaji.
+5Jana Majeská ako Helga Klausová v Dunaji.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #k vašim službám

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...