Na výstavu prišla nahá s bábätkom v náručí! Pozrite si video

Kontroverzná umelkyňa Milo Moiré rada šokuje. Tento raz prišla na výstavu v meste Münster. Nahá!

26.02.2015 02:00
debata (1)

Kontroverzná umelkyňa Milo Moiré (32) hanblivosťou netrpí. Začiatkom týždňa prišla na výstavu s názvom „Nahý život“ do LWL múzea v nemeckom meste Münster celkom nahá, navyše, v rukách po celý čas držala nahé dieťa.

Bez predchádzajúcej komunikácie s múzeom sa nahá žena z čista-jasna objavila pred vstupom do múzea. V náručí mala 4-mesačné bábätko a spolu s ním si pozrela celú výstavu.

Kto by si myslel, že návštevníci zostali šokovaní, je na omyle. Keď sa Milo Moiré prechádzala pomedzi nich, svoje prekvapenie nedali najavo. Aspoň tak to vyzerá na videu, ktoré si po „akcii“ zavesila spomínaná umelkyňa na svoju stránku na sociálnej sieti. Väčšina návštevníkov sa rýchlo zmierila s myšlienkou, že nahá žena je súčasťou výstavy. No nebolo to tak.

Pre denník Bild povedala: „Nikto ma po celý čas neoslovil, pohľady návštevníkov boli spočiatku zvedavé, niektorí sa pousmiali, iní sa otočili a výstavu si pokojne pozerali ďalej.“ Umelkyňa sa rozhodla, že sa počas výstavy aktov stane sama aktom. A to aj urobila.

O niečo podobné sa kontroverzná umelkyňa Milo Moiré, pochádzajúca zo Švajčiarska, už pokúsila aj v minulosti. Na švajčiarsky festival moderného umenia Art Basel takisto zavítala nahá, no vtedy sa dostala len pred budovu, dovnútra ju nepustili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Milo Moiré #Münster

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...