Krásou vyrážala dych, ale zatieniť sa nenechal ani jej kolega. Najsexi muž planéty Hemsworth vzal do Cannes očarujúcu manželku

Aj do slovenských kín vstúpi onedlho očakávaná Furiosa. Svetovej premiéry sa však novinka režiséra Georga Millera dočkala na festivale v Cannes.

16.05.2024 00:00
Anya Taylor-Joy Foto: ,
Herečka Anya Taylor-Joy na slávnostnej premiére filmu Furiosa: A Mad Max Saga v Cannes. V kreácii Christian Dior Haute Couture.
debata

Stredajší večer patril v prvom rade hviezdam projektu z post-apokalyptického sveta, ktorý sa sústreďuje na hlavnú hrdinku s menom Furiosa. Jej charakter predstavil režisér už v podobe Charlize Theronovej vo filme z roku 2015, teraz sa vracia k jej koreňom a zobrazuje osobný príbeh unesenej ženy ešte detailnejšie.

Herečka a modelka Rose Bertram. Čítajte viac Cannes je opäť plné hviezd: Režisérka Barbie s výstrihom po pupok, Heidi Klum v róbe pre princeznú a Meryl Streep? V 74 rokoch vyzerá ako bohyňa

Hlavnou hviezdou snímky je americká herečka Anya Taylor-Joy, ktorú si diváci môžu pamätať z projektu Dámsky gambit. Dvadsaťosemročná kráska priniesla do Cannes poctivý hollywoodsky glamour a závan zlatej éry Hollywoodu. Blondínka si obliekla róbu Christian Dior Haute Couture, ktorú doplnil výrazný lúč a mramorovo bledá pleť. Joyovej podobu na červenom koberci zvečnili mnohí fotografi a ona sama si ich záujem zjavne užívala.

Herečka Anya Taylor-Joy na slávnostnej premiére...
Bývalá Miss Francúzska Iris Mittenaere.
+28Herečka a členka poroty Eva Green pózuje v...

Herečka tiež prezradila prekvapivé tajomstvo samotného filmu. A zdá sa, že diváci sa síce dočkajú veľa Furiosy, ale málo hovoreného slova. Napriek tomu, že je hlavnou hrdinkou, v celom filme má len tridsať replík, priznala sa Anya.

Manželský pár Elsa Pataky a Chris Hemsworth... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Elsa Pataky a Chris Hemsworth Manželský pár Elsa Pataky a Chris Hemsworth zdravia fotografov a fanúšikov.

Na slávnostnej premiére sa hviezda stretla aj so svojím filmovým kolegom – hercom Chrisom Hemsworthom, ktorého sa režisér Miller rozhodol zbaviť statusu sexsymbolu a krásavca z filmového plátna. Maskovanie ho zmenilo na nepoznanie. Stredajšiu premiéru si však už držiteľ titulu najsexi muž planéty užil sám za seba. A opäť očaril svojím šarmom aj pôvabom. Podobne ako jeho manželka, herečka Elsa Pataky.

Herečka a modelka Sabrina Dhowre Elba na... Foto: Profimedia
Sabrina Dhowre Elba Herečka a modelka Sabrina Dhowre Elba na premiére filmu Furiosa: A Mad Max Saga v kreácii Fendi Haute Couture.

Slávnostné premietanie si nenechali ujsť ani slávne tváre ako Naomi Campbell (v kreácii Chanel) či očarujúca Sabrina Elba, ktorú obliekol ateliér Fendi do kreácie z kolekcie haute couture. Na červenom koberci sa opäť zjavila aj prezidentka poroty Greta Gerwig v kreácii Armani Privé či jej kolegyňa a členka poroty Eva Green. Tú obliekol módny dom Balmain. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cannes #Chris Hemsworth #MFF Cannes #Anya Taylor-Joy #Furiosa

+ Pomôžete svojmu telu a zvýšite kondíciu intenzívnym cvičením v prírode.
Podarí sa vám úspešne dokončiť dôležitý...

+ Máte energie na rozdávanie. Nemusíte sa báť, že by sa vám minula.
Dnes sa vám podarí nájsť stratenú vec alebo...