Párty Superstar: Finalistky vrteli zadkami, z Dary Rolins bola dračica

Prvé finále a potom divoký žúr do rána. Hoci finalistov Superstar čaká už v pondelok večer vyraďovanie, noc predtým si užili dosýtosti. A spolu s nimi aj porotkyňa Dara Rolins.

26.10.2009 12:22
Dara Rolins Foto:
Speváčka a porotkyňa Dara Rolins to na tanečnom parkete poriadne roztočila
debata

Na počesť finálovej dvanástky sa v jednom z bratislavských nočných klubov konala veľká párty a o zábavu núdza nebola. Speváci zo Slovenska i Česka, ktorí bojujú o titul Česko Slovenskej Superstar, dorazili na podujatie tak, ako sa na momentálne „hviezdy televíznej obrazovky“ patrí – v limuzíne. Pred hotelom, v ktorom sa klub nachádza, prestreli mladým talentom aj miniatúrny červený koberc.

Viac ako pózovanie fotografom či tlačová konferencia s novinármi však finalistov zaujímal nočný žúr a uvoľnená zábava. O tom, kto sa vyskytol na parkete, akoby rozhodovali komentáre poroty z finále. Paulína Ištvancová aj Dominika Stará zožali pochvaly a tak im úsmevy z pier nezmizli celý večer. Pred objektívmi aj kamerami sa zmenili na tancujúce dračice, pričom im výdatne sekundovala aj Lučenčanka Nikoleta Balogová.

Kolegyne, ale aj rivalky. To určite sú Nikoleta... Foto: Zdeno Gáfrik
Nikoleta Balogová (vľavo) a Paulína Ištvancová Kolegyne, ale aj rivalky. To určite sú Nikoleta Balogová (vľavo) a Paulína Ištvancová. Na parkete boli predovšetkým kamarátky.

Do tanca sa však nedala núkať ani porotkyňa Dara Rolins, za ktorou do Bratislavy dorazili kamaráti – Rola Brzobohatá a tanečník Martin. Trojica sa na parkete rozšupla a superstaristky potajme hádzali očkom po plavovlasej speváčke, aby pochytili pár krokových variácií.

Na párty nechýbali ani vyradení semifinalisti. Smútok z vypadnutia už prebolel a na všetkých tvárach bolo vidieť len úsmev. „Môžete sa so mnou odfotografovať,“ prosíkala Daru Rolins Pražáčka Adriana Kopecká. A do rúk jej strčila cédečko. Košičan Marek Lacko najprv niečo veľmi dôležito vysvetľoval Nikolete Balogovej, o pár minút neskôr však už nežne šepkal do uška Deborah Kahlovej. Ktohovie, čo? Žeby vyznania lásky.

Vo finále zostala Leona Šenková (v strede). Na... Foto: Zdeno Gáfrik
Zľava: Karolína Majerníková, Leona Šenková a Adriana Kopecká Vo finále zostala Leona Šenková (v strede). Na párty sa bavila aj s vyradenými semifinalistkami Karolínou Majerníkovou (vľavo) a Adrianou Kopeckou.

Hoci pätnásťročný Jan Bendig priznal, že prvé finálové vystúpenie si neužil, na párty to už vyzeralo inak. Unavený výraz vystriedala úsmev a dobrá nálada. Spoločne so Slovákom Denisom Lachom sa striedali pri bare a budili pozornos ostatných návštevníkov. Najmä okolo mladučkého Bendiga sa objavil celý dievčenský fanklub – v čele s tenistkou Romanou Tabakovou.

Porotkyňa Marta Jandová s vyradeným... Foto: Zuzana Čižmáriková
Marta Jandová a Ahmad Hedar Porotkyňa Marta Jandová s vyradeným semifinalistom Ahmadom Hedarom.

Naopak, s davom dokonale splynula porotkyňa Marta Jandová. Drobná líderka kapely Die Happy trávila večer rozhovormi. Najprv s novinármi a potom s vyradenými finalistami. Možno im odovzdávala dôležité rady pre budúcu hudobnú kariéru. Ak teda nejaká bude. Plány všetci talentovaní speváci majú. Ako však už neraz ukázala šou Superstar, uskutočniť ich sa podarí len tým najtrpezlivejším…

Finálová dvanástka Česko Slovenskej Superstar...
Finalista Jan Bendig pôsobil trochu unavene.
+12Pätnásťročná Monika Bagárová stavia na sexi imidž.
debata chyba

+ Nájdete veľkú záľubu v cvičení jogy, ktorá vám ukáže cestu.
V práci nájdete novú motiváciu, ktorá povzbudí vašu...

+ Ak potrebujete byť momentálne sami, tak si to doprajte, ale bez výčitiek.
Nové pracovné výzvy prinesú nečakané...