Ich veľkolepú svadbu sledoval celý svet, medzi hosťami boli aj Kate s Williamom! Ani nie po roku sa jordánsky kráľovský pár...

V júni minulého roka sa v Jordánsku odohrala svadba, ktorej sa prizeral celý svet.

16.04.2024 00:00 , aktualizované: 08:07
Jordan Royal Wedding Foto:
Jordánsky korunný princ Husajn bin Abdalláh si v júni zobral za manželku saudskoarabskú architektku Radžwu Alseifovú.
debata

Jordánsky korunný princ Husajn bin Abdalláh si v kráľovskom paláci v Ammáne zobral za manželku saudskoarabskú architektku Radžwu Alseifovú.

Salma Čítajte viac Nebránime Izrael, ale seba, tvrdia Jordánci po zostrelení iránskych dronov. Princezná Salma v tom prsty nemala

Prepychová svadba sa stretla s ohromným záujmom médií aj preto, že sa na nej zúčastnilo množstvo zahraničných štátnych predstaviteľov a panovníkov vrátane britského princa Williama s manželkou Kate či prvej dámy Spojených štátov Jill Bidenovej.

william, kate Čítajte viac OBRAZOM: Jordánska svadba plná hostí s modrou krvou. Kate a William? Ani tí na nej nechýbali, podobne ako Maxima či Mary

Ani nie rok po svadbe sa mladomanželia pochválili krásnou novinkou. Stanú sa rodičmi. Jordánsky korunný princ Husajn (29) a jeho manželka princezná Radžwa (29) to prezradili v oficiálnom vyhlásení. Dieťatko by malo prísť na svet toto leto.

svadba Čítajte viac Torta na jordánskej svadbe roka sa nepodobá ničomu, čo ste doposiaľ videli. Ohromí v každom smere

„Kráľovský palác s potešením oznamuje, že ich kráľovské výsosti korunný princ Husajn bin Abdalláh a princezná Radžwa Al Hussein čakajú toto leto svoje prvé dieťa,“ uvádza sa vo vyhlásení. Najstarší syn jordánskeho kráľa Abdulláha II. (62) a kráľovnej Ranie (53) a saudskoarabská architektka Radžwa Alseifová sa zoznámili počas štúdia v USA.

Jordánsky korunný princ Husajn bin Abdalláh si...
Jordánsky korunný princ Husajn bin Abdalláh si...
+17Jordánsky korunný princ Husajn bin Abdalláh si...

Medzi hosťami s modrou krvou na sledovanej svadbe roka objektívy zachytili nielen britského princa Williama s manželkou Kate, ale aj dánskeho korunného princa Frederika s princeznou Mary či holandského kráľa Viliama-Alexandra s kráľovnou Maximou.

Pozrite si tiež
Nechápem, prečo sú ženy na seba zlé. Aj v Zrade viac držali palce Milanovi Ondríkovi
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jordánsko #princezná Radžwa

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...