Hospodárová žiari po jeho boku spokojnosťou, lásku našla u muža mimo šoubiznisu. Nie je jediná, poznáte aj tieto (ne)známe polovičky známych Slovákov?

Sú to takmer na chlp presne dva roky, čo sa prvýkrát oficiálne objavili v spoločnosti. Moderátorka Jana Hospodárová s partnerom Ľubošom, ktorý jej znovu vrátil nádej v lásku.

26.03.2024 17:00
MACO6730 Foto:
Moderátorka Jana Hospodárová sa prišla pozrieť aj s partnerom Ľubošom.
debata

Známa športová moderátorka z obrazoviek TV Markíza sa počas uplynulej nedele vrátila znovu do hľadiska súťaže Let's Dance a spokojný partner po jej boku nechýbal.

Dvojica si zapózovala pred objektívmi a Hospodárová v romanticky ladených šatách pastelovej fialovej farby si neskôr robila žarty aj na vlastnom profile na Instagrame. „Vie mi niekto povedať, čo znamená Ľubkov výraz,“ komentovala fotografiu, kde jej mužská polovička robí humornú grimasu pred objektívmi. Okamžite sa dočkala aj odpovedí od sledovateľov.

Moderátorka Jana Hospodárová sa prišla pozrieť...
Herec Tomáš Maštalír a jeho manželka Kristína...
+18Vlado Voštinár a Klaudia Voštinárová na...

„Že si hrdo drží ženu vedľa seba,“ napísala jedna zo sledovateliek. „To je hrdosť, že je po tvojom boku,“ pridala sa ďalšia a Hospodárová sa dočkala aj reakcie zo celebritných radov. „Všetkým som vám vypálil rybník,“ pridal sa príspevkom do debaty aj herec Roman Pomajbo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jankadior (@janahospodarova)

Jana Hospodárová si dlho svoje súkromie strážila – azda aj preto, že niekoľko jej vzťahov sa v minulosti skončilo rozchodom a médiá mali potrebu o nich informovať. Po boku rovesníka Ľuboša však doslova žiari a už nejaký čas ho hrdo „prezentuje“ v rámci oficiálnych udalostí či na sociálnych sieťach.

ZAK Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od Martina Hrču. Čítajte viac Móda v kole lásky? Vinczeová ako femme fatale, Hlaváčková dramatická, ale táto influencerka vzala pozornosť všetkým - Venuša v šatách od Krnáča

Hoci v televíznej brandži sa často stretávajú páry, ktoré sa aj venujú rovnakej profesii – ako napríklad Zlatica Puškárová a Patrik Švajda či Adela Vinczeová a Viktor Vincze, blondínka z relácie Šport nie je jedinou známou dámou, ktorá našla partnera mimo televízneho prostredia. O kom ďalšom je reč? Pozrite sa v našej galérii vyššie. Dolu nájdete aj fotografie hostí štvrtého večera Let's Dance a módu prítomných dám a pánov.

Porotkyňa Adela Vinczeová nechýbala pred...
Moderátor Viktor Vincze.
+18Reportérka a moderátorka Danica Nejedlá s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Jana Hospodárová #Let´s Dance

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...