Na ňu zabudni, kamarát! Vstúpi do miestnosti a... Očarení sú všetci, najviac Géza. Seriálový hit RTVS posilní táto známa herečka

Do úspešne rozbehnutého seriálu Čas nádejí, ktorý RTVS vysiela v nedeľu večer, vstupujú nové výrazné postavy. Jednu z nich stvárňuje herečka Judit Pecháček.

19.01.2024 17:30
Judit Pecháček Foto:
Judit Pecháček v seriáli Čas nádejí.
debata (1)

Už v prvej časti seriálu Čas nádejí zasiahnu do života hlavného hrdinu Gézu Violu výrazným spôsobom dve ženy – so susedkou Rózou (Dominika Morávková-Zeleníková) sa ožení, hoci ju nemiluje a druhá, Vesna (Viktória Jurištová), sa stane jeho osudovou láskou. Géza však o ňu prichádza už na konci prvej časti, keď ju trafí guľka priamo pred jeho očami.

zväčšiť Viktória Jurištová v seriáli Čas nádejí. Foto: RTVS
Viktória Jurištová Viktória Jurištová v seriáli Čas nádejí.

V tretej časti do deja vstupuje ďalšia očarujúca žena v podaní herečky Judit Pecháček. Gézu Violu, ktorého stvárňuje Daniel Žulčák, očarí na prvý pohľad, hoci v momente, ako mu padne do oka, počuje: „Zabudni kamarát, na tú nemáš.“ Pozrite si vo videu, v akej scéne do seriálu vstúpi Judit Pecháček. Gézu zaujme aj preto, že mu vzhľadovo pripomína práve Vesnu, o ktorú prišiel.

Video
Zdroj: RTVS

Ale bude to nielen Judit Pecháček, ktorá príde ako nová postava do rozbehnutého Času nádejí, nováčikom seriálu sa v tretej časti stane aj obľúbený herec Peter Kočiš. Tvorcovia mu zverili úlohu vplyvného muža. „Je to človek, ktorý je zvyknutý na vyššiu spoločnosť a má dosah aj na kruhy, ktoré môžu výrazne rozhodovať o osudoch iných ľudí. A keď sa mení politická situácia, dokáže sa jej veľmi rýchlo prispôsobiť,“ naznačuje Kočiš.

Katarína Krajčovičová Čítajte viac Pozrite na jej premenu! Na Vianoce zažiarila v Troch zlatých dukátoch, teraz prichádza v celkom inej podobe. V seriálovej novinke RTVS

Prvá a druhá časť pritiahla k televíznym obrazovkám vyše pol milióna divákov. Podobné čísla dosahoval aj dobový seriál Dunaj, k vašim službám televízie Markíza. Historické fakty sviežo namixované s napínavými vzťahovými zápletkami tak majú divákom čo povedať. "My, Slováci, veľmi rýchlo zabúdame na dejiny, ktoré máme za sebou. Treba si ich pripomínať a fakt, že po niečom takom je práve teraz dopyt, je len a len dobrý. Musíme mať na mysli, čo sa dialo, v akej dobe sme žili, aby sme sa do nej nedostali znova,“ povedal Daniel Žulčák.

Daniel Žulčák v seriáli Čas nádejí.
Katarína Krajčovičová ako Irena v seriáli Čas...
+15Martin Šalacha a Daniel Žulčák v seriáli Čas...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Kočiš #Judit Pecháček #seriál Čas nádejí

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...