Dunaj vybičoval emócie divákov, pre tvorcov majú jasný odkaz! Týka sa tejto postavy

V utorok večer sa na obrazovky Markízy vrátil seriál Dunaj, k vašim službám. Dej sa posunul do roku 1941 a osudy hlavných aj vedľajších postáv poznačila stupňujúca sa krutosť vojnových časov.

25.01.2024 11:00
Dunaj Foto:
K divákom sa dostala piata séria seriálu Dunaj, k vašim službám.
debata (4)

Prvá odvysielaná časť sa na Markíze dočkala skvelej sledovanosti, zaplo si ju vyše pol milióna ľudí. Živá debata sa po jej skončení rozprúdila aj na Instagrame, kde diváci rozoberali udalosti a herecké výkony obľúbených hercov.

Začiatok seriálu Dunaj sa niesol v znamení...
Prišlo krásne obdobie ich veľkej lásky, kedy...
+7Kláru dokonca predstavil rodičom a všemožne sa...

Fanúšikovia nešetrili chválou na skvelo namixované udalosti a vyjadrili radosť, že Dunaj sa konečne vrátil na obrazovky. „Napínavá časť, skvelý výber hercov“, „Nesmierne sa teším na ďalšiu časť. Klobúk dolu pred hercami, ale aj scenáristami, že takto citlivo a veľmi pútavo dokážu ukázať kus našej histórie. Síce veľmi bolestivej, ale našej…,“ znelo niekoľko z mnohých komentárov. Diváci sa vyjadrili aj k výkonom jednotlivých hrdinov, medzi ktorými jasne vyzdvihli Petru Polnišovú. Tá ako Židovka Anna prežíva náročné obdobie, kedy ju presunuli do židovského geta, ona však tajne chodí domov za manželom. Výkon herečky diváci ocenili pochvalnými komentármi: „Pani Polnišová je skvelá herečka, neobyčajne všestranná, má moje veľké sympatie,“ v tomto duchu sa nesú komentáre na jej výkon v Dunaji.

Obavy však panujú okolo postavy Petra Kučeru, ktorého v seriáli stvárňuje herec Marek Rozkoš. Divákom v seriáli chýba, keďže sa s ním stretávali od samého začiatku a boli by neradi, keby ho tvorcovia nechali zomrieť. Ako pilot odišiel do Londýna, ale tam sa jeho stopa končí. V závere prvej časti odznelo, že jeho lietadlo zostrelili, čo fanúšikov vystrašilo. „Dúfam, že Petra nenecháte zomrieť, v seriáli už teraz veľmi chýba“, „Snáď Peter nezomrie, je to hlavná postava,“ v tomto duchu píšu nadšenci Dunaja odkazy na sociálnej sieti.

Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim...
+20Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #Petra Polnišová #seriál Dunaj k vašim službám #Marek Rozkoš

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...