Herečky z hitu Vyprávěj po rokoch spolu na červenom koberci! Nechýbala ani jedna z najkrajších Sloveniek

Uvedenie komédie Ako prežiť svojho muža si nenechali ujsť ženské hviezdy slávneho seriálu Českej televízie, podporiť prišli kolegyňu Janu Bernáškovú.

09.11.2023 17:30
Jana  Bernášková a  Andrea Růžičková Foto:
Jana Bernášková a Andrea Růžičková na premiére komédie Ako prežiť svojho muža v Prahe. V minulosti boli obe súčasťou seriálu Vyprávěj.
debata

Praha má za sebou premiéru komédie Ako prežiť svojho muža, ktorá vznikla na základe knižného bestselleru herečky Jany Bernáškovej. Tá si v snímke, ktorú režíroval jej manžel Rudolf Merkner, zahrala hlavnú rolu. Pred kamerami je herečkou Luciou, ktorá sa snaží opäť rozbehnúť svoju kariéru. Popri stovkách konkurzov chce stoj čo stoj nájsť konečne pravú lásku, ktorá by vydržala navždy. O spolupráci s manželom známa herečka, ktorú diváci poznajú najmä z úspešného seriálu Českej televízie Vyprávěj, povedala pre Pravdu: „Chcel ma režírovať možno až priveľmi, takže sme si museli stanoviť hranice.“ (video pre TV Pravda nižšie)

 Ivana Chýlková a Marek Němec na premiére...
Vlastina Svátková na premiére komédie Ako...
+6Iva Pazderková na premiére komédie Ako prežiť...

Pred kamerami snímky sa zišla skvelá herecká zostava – okrem Bernáškovej, ktorá hrá slobodnú mamičku Luciu, v komédii vidieť aj Mahulenu Bočanovú, Ivu Pazderkovú či Ivanu Chýlkovú. Z mužských hrdinov filmu sú to herci Tomáš Měcháček či Marek Němec.

Niektorí z nich sa objavili aj na slávnostnej premiére v pražskom multiplxe CineStar Anděl, ale niekdajšiu kolegyňu zo spomínaného seriálu Vyprávěj prišli podporiť aj herečky Andrea Růžičková (rodená Kerestešová) či Lucie Štěpánková. Práve Růžičková si v spomínanom seriáli, pod ktorý sa ako scenárista podpísal už spomínaný Rudolf Merkner, zahrala jednu z hlavných ženských rolí.

zväčšiť Lucie Štěpánková na premiére komédie Ako prežiť... Foto: Profimedia
Lucie Štěpánková Lucie Štěpánková na premiére komédie Ako prežiť svojho muža v Prahe. Diváci ju poznajú zo seriálu Vyprávěj.

Očarujúca rodáčka z Hlinného dlhodobo žije v Prahe, od roku 2016 je vydatá za českého hudobníka Mikoláša Růžičku, s ktorým vychováva dve ratolesti. Je známa z českých seriálov Světla pasáže (2007), Vyprávěj (2009 – 2013) alebo filmov Rafťáci (2006) či Ako sa zbaviť nevesty (2016).

Jana Bernášková: Som ako mačka, cítim emócie ľudí okolo
Video

Růžičková, ktorá je často označovaná za jednu z najkrajších slovenských herečiek, robila pred objektívmi fotografov spoločnosť Bernáškovej, ktorú na červenom koberci sprevádzal aj manžel, syn a dcéra. Na novinku bola zvedavá aj česká hviezda Patricie Pagáčová, ktorá prišla s manželom. Pred objektívmi si zapózovala Lucie Benešová, Ivana Chýlková, Marek Němec či Iva Pazderová (galéria).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrea Růžičková #Jana Bernášková

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...

+ Verte svojej intuícii, hovorí vám správne len sa treba naštartovať.
Všetko sa vám splní tak, ako ste si...