V Dunaji otrávila nacistu Dietricha! Herečku s nežnou tváričkou určite poznáte, len vyrástla. Bola novou Bambuľkou aj hviezdou Paneláka

Rolu Anežky, ktorá napokon "dokončila" atentát na nenávideného Dietricha v seriáli Dunaj, k vašim službám, hrá niekdajšia detská hviezda. Poznáte ju z mnohých projektov.

20.10.2023 13:00
Sára Suchovská Foto:
Sára Suchovská ako Anežka v seriáli Dunaj, k vašim službám.
debata (8)

Kto sleduje seriál Dunaj, k vašim službám, s napätím čakal na vyvrcholenie pripravovaného atentátu na nacistu Dietricha, svokra Waltera Klausa (Ján Koleník). A hoci atentát sa nevydaril tak, ako si Dávid Guttman (Jakub Jablonský) a Laco Koptík (Filip Šebesta) predstavovali, nenávidený Nemec Joseph Dietrich, ktorého pred kamerami stvárňoval herec Ján Mistrík, predsa len zomrie. Kyanidom ho otrávi Koptíkova mladšia sestra Anežka, ktorá mu ho v reštaurácii pridá do pohára so šampanským. K činu sa krehká dievčina prizná a je zatknutá.

zväčšiť Sára Suchovská ako Anežka v seriáli Dunaj, k... Foto: Markíza
Sára Suchovská Sára Suchovská ako Anežka v seriáli Dunaj, k vašim službám. Na zábere aj Dávid Guttman (herec Jakub Jablonský) a Laco Koptík (herec Filip Šebesta).

Ak vám je tvár mladučkej herečky povedomá, potom sa nemýlite. Rolu Anežky tvorcovia seriálu Dunaj, k vašim službám, zverili niekdajšej detskej herečke Sáre Suchovskej. Ak ste sledovali jojkársky seriál Panelák, potom si ju určite pamätáte ako malú Paulu, rozmaznanú dcéru mafiána, ktorú strážil Milo Kráľ. Detskú úlohu si zahrala aj v markizáckom seriálovom hite Milenky, kde jej tvorcovia zverili rolu Katky, jednej z dcér herečky Zuzany Norisovej. Na konte má aj účinkovanie v populárnom Spievankove či v Rodinných prípadoch.

zväčšiť Ján Ďurovčík s dievčatami, ktoré si zahrajú v... Foto: muzikál Bambuľka
Ján Ďurovčík, Bambuľka Ján Ďurovčík s dievčatami, ktoré si zahrajú v muzikáli Bambuľka. Vybral ich spomedzi 600 detí. Suchovská prvá vpravo v spodnom rade.

V roku 2018 si ju režisér Ján Ďurovčík vybral spomedzi 600 detí na rolu v muzikáli Bambuľka. Pre hlavnú úlohu na divadelných doskách vtedy režisér našiel na kastingu tri Bambuľky – Vanessu Ostrochovskú, Limu Eliu Prágerovú a práve Sáru Suchovskú. V tom čase mala 10 rokov. V seriáli Dunaj, k vašim službám, stojí Suchovská už ako 16-ročná tínedžerka.

zväčšiť Sára Suchovská ako malá Paula v seriáli Panelák... Foto: JOJ
Sára Suchovská Sára Suchovská ako malá Paula v seriáli Panelák s Milom Kráľom.

Popri Jánovi Mistríkovi či Jánovi Koleníkovi, ktorí v seriálovom hite stvárňujú nemeckých dôstojníkov, rolu príslušníka SS hrá aj Martin Nikodým. Toho majú diváci zapísaného ako moderátora, on je ale vyštudovaný herec. Ako opísal pre TV Pravda, jeho návrat pred seriálové kamery v postave Hansa Müllera ho trochu potrápil – pozrite si video nižšie.

Nikodým ako nacistický dôstojník v Dunaji: Bol som poriadne nervózny
Video
Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim...
+20Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Dunaj #k vašim službám #Sára Suchovská

+ Všetko je len o pohodlí, ak budete chcieť cvičiť tak cvičiť budete.
Dodržiavajte pracovnú zmluvu, v opačnom...

+ Verte svojej intuícii, hovorí vám správne len sa treba naštartovať.
Všetko sa vám splní tak, ako ste si...