Snažila som sa pozerať na vás, ale nešlo to... Adresovala Drexler Gáboríkovi. Let's Dance má za sebou najdojímavejšiu rozlúčku

Odchod plný sĺz... V nedeľu večer sa so šou Let's Dance rozlúčila Henrieta Farkašová a Marek Klič.

03.04.2023 00:39
Ivana a Marián Gáboríkovci, gáborík Foto:
Ivana a Marián Gáboríkovci v 5. kole Let's Dance.
debata (1)

Kým najúspešnejšia slovenská paralympionička počas svojho lúčenia dokázala zadržať slzy, jej tanečný partner nie. Slzy sa zaleskli aj v očiach mnohých divákov v hľadisku, slová Mareka Kliča venované Henriete Farkašovej boli naozaj dojímavé. „Bol som na teba po každom tréningu nesmierne hrdý,“ povedal okrem iného Marek Klič, ktorý zdôraznil, aké náročné bolo pre Henrietu s jej hendikepom účinkovanie v tanečnej šou. Ona sama dala Let's Dance zbohom slovami: „Chcela by som poďakovať Markíze za to, že mi vytvorila tento priestor, šou bola veľkou výzvou. Ďakujem všetkým, ktorí ma podporovali… Mojou výhrou v tejto súťaži bol Marek, môj tanečný partner. Som nesmierne vďačná, že som mala možnosť s ním spolupracovať,“ povedala na pódiu.

Henrieta Farkašová a Marek Klič v 2. časti šou...
Henrieta Farkašová a Marek Klič v  Let's Dance.
+4Henrieta Farkašová a Marek Klič  počas 1. kola...

Bol to práve tento pár, ktorý piaty večer tancom odštartoval. V predošlom kole sme pre ochorenie Farkašovú a Kliča nevideli, na parket sa po prestávke vrátili s energickým jiveom. A takto ich hodnotila porota: „Boli miesta, ktoré boli vo vašom jive trochu hluché,“ začal Ján Koleník. „Bol to váš prvý rýchly tanec, dobre choreograficky postavený, je to dobrý začiatok, ale treba na tom ešte pracovať, najmä na postavení chodidiel,“ dodala Drexler. Za svoj posledný tanec v Let's Dance získali od poroty 21 bodov.

Henrieta Farkašová Čítajte viac Henrieta Farkašová: Veľkou výzvou bolo ísť do šou s mojimi očami, s hendikepom, ktorý je viditeľný

Druhým párom večera boli Richard Autner s Dominkou Roškovou, predviedli slowfox. Potom, čo sa herec minulý týždeň tešil z naozaj skvelého hodnotenia aj vysokého bodového zisku, v piatom kole to taký jednoznačný úspech nebol. „Slowfox je o tom, že máte spolu plávať a vy ste krásne plávali, bolo to krásne,“ začala Vinczeová, ale názor Koleníka bol iný. „Konečne môžeme povedať, že tam boli isté chyby. Slowfox je veľmi pomalý a mne sa zdalo, že ty si drobčil,“ povedal Koleník. „Robil si to dobre, až na jeden moment, keď si začal skákať… Ty už neskáč v tejto súťaži,“ dodal Ďurovčík. Za tanec získali 30 bodov.

zväčšiť Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 5. kole... Foto: Markíza
Marián Gáborík a Ivana Gáborík Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 5. kole Let's Dance.

V rytme viedenského valčíka sa v nedeľu na parkete zvŕtali manželia Gáboríkovci, porota im vytkla iba maličkosti. „Len si nezamieňaj spevnenosť za strnulosť. Inak ti to ide celkom dobre,“ začal Ďurovčík. „My sme si naozaj mysleli, že si budeme môcť z teba robiť srandu, ale nemôžeme, lebo tebe to ide,“ pochválila bývalého hokejistu Vinczeová. „Vy sa zlepšujete míľovými krokmi,“ dodala Drexler a vyzdvihla erotický náboj ich vystúpenia: „Valčík nie je veľmi erotický tanec, ale teda ja neviem, čo na toto vystúpenie povie katolícka cirkev.“ Drexler zároveň vyzdvihla krásu Ivany Gáboríkovej, keď smerom k Mariánovi Gáboríkovi povedala: „Ja som sa snažila pozerať na vás, ale nešlo to, lebo máte takú nádhernú manželku.“ Na partnerskú súhru počas valčíka upozornil aj Koleník, tanec manželom vyniesol 25 bodov.

Jana Kovalčiková a Vilém Šír  v 5. kole  Let's...
Vratko Sirági a Anna Riebauerová  v 5. kole...
+5Boris Valábik a Eliška Lenčešová  v 5. kole...

Mario Cimarro sa zvŕtal v čiernom kostýme po boku Vanesy Indrovej v rytme samby. Ako zapôsobil na porotu? „Malo to úžasnú energiu, aj so všetkými nedokonalosťami to vyzeralo super,“ začala Adela Vinczeová. „Ja som ťa v tejto súťaži ešte nevidel tancovať takto v pohode. Rytmus si poňal inovatívnym spôsobom, ja som sa bavil… Horná časť tela bola výborná,“ dodal Ďurovčík. Samba hercovi zo Skrytej vášne vyniesla 18 bodov.

zväčšiť Mario Cimarro a Vanesa Indrová v 5. kole... Foto: Markíza
Mario Cimarro a Vanesa Indrová Mario Cimarro a Vanesa Indrová v 5. kole Let's Dance.

Poriadnu energiu bolo v Inchebe cítiť počas vystúpenia Jany Kovalčikovej a Viléma Šíra, po ich čači bolo hľadisko na nohách. „Tie tvoje nohy… Išli ako šijací stroj,“ ocenil Koleník. „Nadupaná choreografia, len ten úvodný výraz nebol dobrý,“ dodal Ďurovčík. „Tancujete čaču na pokrčených kolenách a to je chyba, napriek tomu veľmi dobrý tanec,“ hodnotila Drexler. Za čaču získali 31 bodov.

Boris Valábik s partnerkou Eliškou Lenčešovou predviedli v piatom kole najťažší zo štandardných tancov, slowfox. Ako sa páčil porote? „Máte všetky moje sympatie a keby som mohla, tak by som vám posielala sms-ky… Ale, boli ste tak zvláštne naklonený dopredu, že som sa bála, aby ste na Elišku počas tanca nespadli,“ zhodnotila Drexler. Za slowfox dvojica získala 16 bodov.

Marián Gáborík a Ivana Gáborík  a ich valčík  v...
Jana Kovalčiková a Vilém Šír a ich čača   v 5....
+9Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec - ich  paso...

Moderátor počasia Vratko Sirági zatancoval jive, ktorým u poroty bodoval. „Jive bol perfektný, rýchle nohy, skvelá dynamika,“ začal Koleník. „Výraz bol lepší ako v predošlom kole, ale ešte to nebolo to pravé, ešte stále si sa iba hral, musíš s výrazom viac pracovať. Inak, fantastický tanec,“ zhodnotil Ďurovčík. Jive mu vyniesol skvelých 36 bodov.

lets dance Čítajte viac Ako sa Valábik cíti v sieťovaných tielkach a trblietavých košieľkach? Jeho odpoveď pobaví

Posledná v piatom kole tancovala herečka Gabika Marcinková, jej tancom bolo paso doble. „Fantastické číslo, veľmi náročné. Ruky občas nedržali tvar, inak skvelé,“ povedal Koleník. „Fantastické, krásne postavené, len malý kúsoček od dokonalosti. Takto to má vyzerať,“ dodal Ďurovčík, v podobnom duchu hodnotila aj Vinczeová. Paso doble herečke vynieslo úžasných 39 bodov.

Po Marcinkovej vysoko hodnotenom vystúpení nasledoval tanečný súboj – battle v argentínskom tangu, počas ktorého bolo osem párov rozdelených na dva tímy – červených a žltých. Body za battle pre tanečníkov boli rozdelené nasledovne: 3 body navyše k bodom za tanec v piatom kole získali členovia žltého tímu – Gáborík, Autner, Cimarro a Kovalčiková, keďže podľa poroty súboj tímov vyhrali. Po jednom bode získali členovia porazeného, červeného tímu: Marcinková, Valábik, Farkašová a Sirági.

Video
Herec Mario Cimarro si zapózoval aj s...
Influencerka Naty Kerny v kreácii od Borisa...
+19Modelka a influencerka Karolína Chomisteková. V...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Henrieta Farkašová #Let's Dance

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...