Bude to tvrdý boj! Na parket Let's Dance mieria tí najlepší - rivali z minuloročného finále

Na parkete aktuálnej, 9. série Let's Dance, sa objavia aj dvaja súperi z minuloročného veľkého finále.

14.02.2024 00:00
Let's Dance Foto:
Súčasťou 9. série Let's Dance budú aj tanečníci Matyáš Adamec a Vilém Šír.
debata

Reč je o tanečníkoch Vilémovi Šírovi a Matyášovi Adamcovi. Práve po boku Šíra si prvenstvo v šou 8. série vytancovala herečka Jana Kovalčiková. Tá „nechala“ za sebou Gabiku Marcinkovú, ktorej partnerom bol Matyáš Adamec. Minuloročnú finálovú trojicu uzatváral ešte Vratko Sirági s Annou Riebauerovou. Česká tanečnica sa v aktuálnej sérii neobjaví.

Jakub Jablonský  a Eliška Lenčešová.
Ján Ďurica a Vanesa Indrová.
+8Anna Jakab Rakovská a   Jaroslav Ihring.

Vilém Šír sa už o pár dní, 3. marca, predvedie ako tanečný partner speváčky Tiny, Matyáš Adamec bude choreografie nacvičovať s hviezdou seriálu Dunaj, k vašim službám, Petrou Dubayovou. Dvaja veľkí rivali z finále 8. série tak opäť proti sebe zabojujú na parkete.

Jana Kovalčiková a Vilém Šír Čítajte viac Čo sa dialo po finále? Kráľovná Let's Dance sa chválila 'bicákmi', Marcinkovú ohromila Šebová a Sirági? Pokukuje po...

Diváci sa opäť stretnú aj s tanečnicou Eliškou Lenčešovou, ktorá v predošlej sérii kroky a choreografie učila hokejistu Borisa Valábika. Tentoraz nebude po jej boku športovec, ale seriálová hviezda – herec Jakub Jablonský. A neznámou nie je pre fanúšikov tanečnej šou ani sympatická Vanesa Indrová, ktorá sa zvŕtala po boku herca Maria Cimarra. Tanečník Róbert Pavlík bol v 7. sérii partnerom Dominiky Cibulkovej, po ročnej prestávke sa na parket vráti po boku herečky Hany Gregorovej.

zväčšiť Ján Tribula a Natália Glosíková. Foto: Markíza
Jan Tribula a Natalia Glosikova Ján Tribula a Natália Glosíková.

Veľký návrat po 13. rokoch čaká aj tanečnicu Natáliu Glosíkovú, ktorá mala v minulosti po boku hercov ako Martin Mňahončák či Roman Pomajbo. V roku 2011 jej víťazstvo v šou uniklo len o vlások, s Mňahončákom sa totiž pretancovala až do finále. Jej tanečným partnerom v 9. sérii šou bude reportér Televíznych novín, Ján Tribula.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tina #Jana Kovalčiková #Let's Dance #Vilém Šír

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....