V plnej paráde! V Inchebe sa už zišli páry Let's Dance, premena hviezd Dunaja udrie do očí! Seriálová Eva sa vzdala kučier a jej Dávid...

Už v nedeľu, 3. marca, sa na parkete aktuálnej, 9. série Let's Dance, predvedie jedenástka súťažných párov. Známe tváre po boku tanečných partnerov sa už médiám predviedli na červenom koberci bratislavskej Incheby.

29.02.2024 14:51
debata (1)

Juraj Bača, Juraj Loj, Ján Ďurica, Jakub Jablonský, Ján Tribula a Martin Novák – to je šestica mužských tanečných hviezd. Markíza im dala v aktuálnej sezóne priestor popri ženských hviezdach Hane Gregorovej, Michaele Kocianovej, Anne Jakab Rakovskej, Tine a Petre Dubayovej.

Video
Zdroj: Obzrite si tanečné páry Let's Dance

Vo videu si pozrite, ako to známym tváram a ich tanečným partnerom „seklo“ na červenom koberci. Prekvapení zostanú fanúšikovia seriálu Dunaj, k vašim službám, ktorí svojich obľúbených hrdinov uvidia v novom svetle – seriálová Eva Dušeková, ktorú stvárňuje Petra Dubayová, radikálne obmenila účes – jej typické kučierky sú fuč. Ako elegán v bielom obleku sa pred kamery a objektívy postavil seriálový Dávid Gutman – sympatický herec Jakub Jablonský.

Let's Dance Čítajte viac Bude to tvrdý boj! Na parket Let's Dance mieria tí najlepší - rivali z minuloročného finále

Moderátor sladkej šou Pečie celé Slovensko, Juraj Bača, sa usmieval po boku svojej tanečnej partnerky Patrície Piešťanskej, ktorá je v tanečnej šou Let's Dance nováčikom. Ako prezradila, do programu sa dostala vďaka verejnému konkurzu, ktorý Markíza pred štartom aktuálneho ročníka vyhlásila.

Martin Mňahončák a Natália Glosíková Čítajte viac Na parket Let's Dance sa vracia jedna z najsexi tanečníc! Pred 13-timi rokmi sme ju videli vo finále, teraz jej partnerom bude...

Skalných fanúšikov šou bude zaujímať aj návrat tanečnice Natálie Glosikovej, ktorá sa naposledy na parkete šou zvŕtala v roku 2011. Ani jej partnera, redaktora Jána Tribulu, s motýlikom pod krkom v spravodajstve často nevidieť! Rozhovory s hviezdami 9. ročníka Let's Dance prinesieme v najbližších dňoch.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Jakub Jablonský #Petra Dubayová

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...