Predvídala budúcnosť? Pred štartom Let's Dance odznela z úst Dubayovej na adresu Jablonského zásadná veta. Už sa vyplnila

V Dunaji sú partneri, na parkete Let's Dance konkurenti. Jakub Jablonský aj Petra Dubayová sa stali súčasťou sledovanej tanečnej šou, v 9. sérii bojujú o titul kráľa či kráľovnej tanečného parketu.

13.03.2024 00:00
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová Foto:
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 2. kole Let's Dance.
debata

Pre oboch bol vstup do šou výzvou, o ktorej dlho nerozmýšľali. Ako Jablonský pre Pravdu povedal, potom, čo dostal ponuku do šou, nič zvažovať nemusel. „Bolo to jednoznačné áno,“ opísal herec. Tanečná ponuka zastihla Petru Dubayovú priamo na pľaci seriálu Dunaj, k vašim službám, ktorého súčasťou je od prvej série. „Ponuka ma veľmi potešila a najprv som si premyslela, či je to vôbec časovo reálne, zvládať šou aj seriál. Vnímala som nielen obrovskú šancu, ale aj zodpovednosť, Let's Dance si vyžaduje množstvo prípravy. Ale ‚áno‘ bolo pre mňa od začiatku jasné, lebo šou som mala rada aj predtým, o to viac sa teším, že som teraz jej súčasťou,“ prezradila seriálová Eva Dušeková.

Ján Ďurica a Vanesa Indrová v 2. kole Let's Dance.
Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 2. kole Let's...
+8Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 2. kole...

Času nazvyš má sympatická herečka v tomto období naozaj málo, takmer žiaden. „Voľný deň som už dlho nemala, možno tak pol dňa vzhľadom na tanečné tréningy,“ s úsmevom dodala a zaspomínala si na obdobie spred pár týždňov. „Pokojnejšie obdobie som si užila počas Vianoc, aj oddych. Sviatky som trávila s rodinou a s priateľom.“ Rodičia aj sestra, ako aj Dubayovej partner, herec Vlado Plevčík, ju už v hľadisku Let's Dance podporili. Rovnako ako aj herecké kolegyne zo seriálu – Kristína Svarinská či Jana Kovalčiková, minuloročná kráľovná tanečného parketu.

Dubayová opísala okamih, kedy sa Koleník 'urazil'
Video

Teste pred štartom relácie Dubayová v rozhovore pre TV Pravda prezradila aj to, že v šou bude držať palce „svojmu“ Davidovi z Dunaja, Jakubovi Jablonskému. „Kubovi veľmi držím v Let's Dance palce, on neskutočne maká, je to veľký dríč. Myslím si, že šou ho úplne pohltí a ľudia ho budú milovať. On sa hýbať vie a má výbornú tanečnú partnerku.“ A ako sa zdá, veta o tom, že ľudia budú Jablonského milovať, sa už napĺňa. V dvoch kolách sa mu podarilo očariť porotu aj postaviť divákov v hľadisku Incheby zo stoličiek. A takisto odznelo aj prirovnanie k Jánovi Koleníkovi, víťazovi 7. série. Meno Jablonského už stihlo odznieť aj v súvislosti s finále, pritom súťažiaci majú za sebou zatiaľ len dve kolá. Nastúpil tak na cestu už spomínaného Koleníka, ktorý bol favoritom súťaže od začiatku až do konca.

zväčšiť Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 2. kole... Foto: Markíza
Petra Dubayová a Matyáš Adamec Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 2. kole Let's Dance.

Jablonský tancoval vo folklórnom súbore dlhých 16 rokov. „Áno, celkom mimo tanca som nebol, ale mimo spoločenského tanca určite,“ prezradil s úsmevom. Pohyb má nielen v krvi, ale aj ako pevnú súčasť svojho života. Voľné dni netrávi s nohami vyloženými na stole, naopak, využíva ich aj po tréningoch aktívne. „Šport, knihy, hory. Chodím cvičiť do posilňovne, na druhej strane aj rád jem, zvlášť milujem taliansku kuchyňu, v ktorej sa hojne používajú výrobky zo pšenice, takže musím… Pohybu som mal dostatok aj pred šou a mám ho stále,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Jakub Jablonský #Petra Dubayová

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...