Kto počas predošlých Let's Dance zhodil až 15 kilogramov? Po boku Natálie Glosikovej sa drie na 200 percent

Pod jej taktovkou aktuálne v Let's Dance zarezáva Ján Tribula a v šou sa každú nedeľu teší zo značnej diváckej podpory.

19.03.2024 14:00
Natália Glosiková a Ján Tribula Foto:
Natália Glosiková a Ján Tribula v Let's Dance.
debata (1)

Natália Glosiková sa do tréningov obľúbeného redaktora pustila s poriadnym zápalom, tak, ako to urobila aj v minulosti. 34-ročná tmavovláska sa na tanečnom parkete už zvŕtala, bola partnerkou Martina Mňahončáka a Romana Pomajba, diváci ju videli vo štvrtej a piatej sérii.

zväčšiť Herec Martin Mňahončák  s Natáliou Glosikovou. Foto: Markíza
Martin Mňahončák a Natália Glosíková Herec Martin Mňahončák s Natáliou Glosikovou.

V roku 2011 sa Mňahončák pretancoval po jej boku až do finále, titul kráľa tanečného parketu mu však „vyfúkla“ moderátorka Jana Hospodárová. „Keď sme spolu v šou začínali, medzi favoritov na finále nepatril, ale práve on urobil počas šou obrovský progres, schudol 15 kilogramov a na konci Let's Dance vedel odtancovať všetko. A to prišiel na prvý tréning s nulovými znalosťami tanca,“ zaspomínala si Glosiková.

Natália Glosiková a Ján Tribula v Let's Dance.
Natália Glosiková a Ján Tribula v Let's Dance.
+8Natália Glosiková a Ján Tribula v Let's Dance.

Hoci ponuky na návrat do šou dostávala pravidelne, „áno“ povedala až teraz, po 13-ročnej prestávke. „Jedna ponuka prišla v čase, kedy som práve absolvovala operáciu kolena. Potom mala šou prestávku, následne som otehotnela a hneď po pôrode som od dcérky odchádzať nechcela. Tento rok prišiel ten správny čas aj pre mňa. Mám 34 rokov a ďalších desať rokov už čakať nebudem.“ Jej dcérka Zaira má dva a pol roka a tréningy sa popri starostlivosti o ňu dajú zorganizovať. „Zaira je doobeda v škôlke a ja vtedy utekám na tréning. Poobede spinká, potom sme spolu a keď príde partner domov z práce, opäť môžem ísť na tréning,“ opisuje tanečnica svoj režim mamičky a trénerky.

Let's Dance Čítajte viac Najskôr ho prirovnali k Paulovi Newmanovi, potom v Let's Dance skončil! Ostré slová adresoval Ďurovčík Dubayovej

Ján Tribula do šou nevhupol ako favorit, ale jeho nedeľné vystúpenia oceňujú diváci v Inchebe aj porota. „Ono sa to dá s každým vydrieť, ale účinkujúci v šou musia ‚makať‘ a sústrediť sa na 200 percent. Aj Jankovi stále opakujem, že ide len o krátke obdobie, pár týždňov, ktorým toho musí obetovať viac,“ prezrádza, ale jedným dychom dodáva, že ide o zábavno-súťažnú šou a v tej výrazne miešajú karty ľudia pred obrazovkami. „Mnoho závisí od divákov, veľakrát sa stalo, že aj tí, čo odtancovali lepšie, vypadli na úkor horších tanečníkov. Svoju rolu vždy zohrávajú aj sympatie divákov, fanúšikovia tanečníkov. Let's Dance je skrátka šou a s tou idú ruka v ruke sympatie divákov.“

Ján Tribula a Natália Glosiková  v 3. kole...
Tina a Vilém Šír v 3. kole  Let's Dance.
+7
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  v muzikálovom...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Glosíková #Let's Dance #Ján Tribula

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...