Vitteková: S manželom zužitkujem každý pohyb, čo som sa naučila

Tanečná šou Let´s Dance prišla o ďalšiu ženskú účastníčku. Speváčka Patrícia Vitteková však odchádzala spokojná. Vedela, že urobí radosť najmä svojim dcérkam.

10.05.2010 02:21
Patrícia Vitteková a Milan Plačko
Patrícia Vitteková a Milan Plačko tancovali vo svojom poslednom súťažnom kole quick-step.
debata

„Každý týždeň sa ma pýtali, či už som vypadla,“ prezradila Vitteková. „Teraz im urobím radosť. Konečne budem mať na ne viac času,“ vysvetlila s úsmevom pôvabná manželka futbalistu Róberta Vitteka. Ten ju posielal do Let´s Dance s jemným podpichovaním. „Keď som išla do tohto programu, povedal mi: Choď pobaviť národ. Ale teraz je na mňa hrdý,“ vysvetlila.

Na otázku, či skúsi svojho futbalistu zaučiť do tajov tanečných pohybov, odpovedala s úsmevom. „Každý pohyb, ktorý ma môj tanečný partner naučil, zhodnotíme v manželstve. Zostala som viac ženská, možno trochu viac sebavedomá. A za to vďačím Milanovi,“ vysvetlila Vitteková.

O tom, že sa v Let´s Dance dostane až tak vysoko, vraj ani nesnívala. Podiel na tom pripisuje priazni divákov a opäť svojmu tanečnému partnerovi Milanovi Plačkovi. Spolupráca, ktoré absolvovali počas uplynulých týždňov, sa vraj určite neskončí. „Čoskoro začneme pripravovať videoklipy na pesničky z môjho albumu. Vďaka tejto šou som našla zmysel v latinskej hudbe,“ naznačila Vitteková. Temperamentné choreografie pripravené v spolupráci s Plačkom by teda mali byť súčasťou ďalšieho Vittekovej speváckeho smerovania. Sama však prizvukuje, že práca nie je to jediné, čo vytvorilo medzi ňou a Plačkom väzby. „Určite sa budeme stretávať aj ako priatelia,“ zdôraznila.

Tanečník, ktorý v minulosti sprevádzal v šou Let´s Dance aj Helenu Vondráčkovú jej slová chvály opláca ďalšími. Matka dvoch dcér Patrícia ho vraj zmenila na lepšieho človeka. „Ako som sa roky snažil kultivovať samého seba, vytvoril som si veľmi veľa blokov. Patrícia ich rýchlo odstránila,“ prezradil Plačko.

A koho vníma Vitteková ako kandidáta na víťazstvo v tanečnej šou. „Teraz už to bude najmä o esemeskách. Najväčšie sympatie u divákov má Nela Pocisková, Eva Máziková a Miro Šmajda. Ale ktokoľvek z nich vyhrá, veľmi im to prajem.“

Speváčka Patrícia Vitteková, manželka...
Patrícia Vitteková a Milan Plačko skončili v...
+3Patrícia Vitteková a Milan Plačko -...
debata chyba

+ Nájdenie hobby, ktoré milujete, zlepší vaše psychické zdravie.
Nerobte všetko naraz, rozdeľte si všetko tak aby...

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...