Magdaléna Šebestová: Krása mi nikdy nekomplikovala život

Riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko Magdaléna Šebestová (29) a futbalista Filip Šebo (28) sa v októbri minulého roka rozišli. Pár tvorili sedem rokov.

12.01.2013 02:00
Magdaléna Šebestová Foto:
Riaditeľkou súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.
debata

„Rozišli sme sa a ostali priateľmi. Keď sú dvaja ľudia inteligentní, dá sa to,“ povedala pre Pravda.sk. Na otázku, či jej krása niekedy aj skomplikovala život, teda, nebola zakaždým len výhodou, modelka odpovedala: „Áno, hovorí sa, že krajšie ženy sú možno menej "inteligenčne zdatné“. Za seba poviem, že mi krása nikdy nekomplikovala život. Hoci, stretávam sa s tým, že zo začiatku sú ľudia ku mne nedôverčiví a musím ich možno viac ako ostatní presvedčiť o tom, že v tom, čo robím, som dobrá."

Ťažšie to mimoriadne krásne a ešte k tomu aj úspešné ženy majú aj v tom, že musia selektovať. „To je už na mne, aby som dokázala usúdiť, či človek, ktorý o mňa prejavuje záujem, si váži aj to, aká som, pozná ma dlhšie, alebo sa so mnou chce stretnúť len preto, že ma pozná z médií,“ skonštatovala Šebestová, ktorá aktuálne od pondelka 14. januára začína vyberať semifinalistky ďalšieho ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko.

debata chyba

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...