Zúrivý ako nikdy predtým! Čím ešte prekvapí nový Wolverine?

ežisér očakávaného filmu The Wolverine James Mangold prezradil, že Logan v podaní Hugha Jackmana predvedie viacero scén, v ktorých ho bude ovládať jeho povestná zúrivosť.

27.01.2013 06:15
Hugh Jackman Foto:
Hugh Jackman ako Wolverine.
debata

Zároveň sľúbil „nahnevanejšiu“ verziu tohto mutanta, cieľom však podľa neho nie je ukázať násilie. „Chcel som urobiť film, ktorý istým spôsobom zachytáva intenzitu tohto protagonistu,“ vysvetlil.

„Jedna z vecí, ktoré Wolverinovi v komiksoch nikdy nechýbali, je jeho rozbesnená zúrivosť a to, že má v sebe hnev a niektoré jeho schopnosti podmieňuje niečo divošské,“ dodal. Podľa neho je to práve Wolverinova zúrivosť, ktorá mu pomáha pri boji a porazení protivníka.

Pripravovaná snímka The Wolverine v hlavnej úlohe s Hughom Jackmanom bude dejovo zasadená do obdobia po udalostiach z trilógie X-Men (2000, 2003, 2006). “Jean Grey je preč, väčšina X-Menov sa rozpadla či odišla, takže sa Wolverine cíti nesmierne izolovaný,“ vysvetlil vlani Mangold pre magazín Empire. Tiež zdôraznil, že pôjde o samostatný film, ktorý nebude nadväzovať na X-Men Origins: Wolverine (2009).

„Pre mňa je mimoriadne dôležité, že predstavím veľmi špecifické obdobie jeho života. Chcel som povedať príbeh bez toho, aby som sa musel prispôsobovať filmu, ktorý už existuje,“ uviedol. Prezradil i to, že na Logana alias Wolverina bude silne doliehať bremeno nesmrteľnosti.

debata chyba

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...