Jolie s Pittom pripravujú vlastnú značku vína

Brad Pitt a Angelina Jolie budú predávať vlastnú značku vína. Už v marci sa na trh dostane ružové víno, ktoré pomenovali podľa svojho francúzskeho sídla Chateau Miraval, a neskôr plánujú aj biele a červené.

17.02.2013 07:06
Angelina Jolie Foto:
Angelina Jolie a Brad Pitt.
debata

Slávna dvojica spolupracovala s vinárom Marcom Perrinom, podľa ktorého chcú vyrábať to najlepšie provensálske víno, aké je v ich silách. Ten tiež vysvetlil, že hviezdy dohliadajú na celý výrobný proces. Chateau Miraval si dvojica prenajala pred štyrmi rokmi a neskôr si ho kúpila, pričom pozemok zahŕňa aj 60 hektárov viníc, na ktorých rastie organické hrozno.

Angelina Jolie a Brad Pitt tvoria pár od roku 2005. Zoznámili sa pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci (2005), keď bol herec ešte ženatý s Jennifer Aniston. Jolie má za sebou manželstvá s Jonnym Lee Millerom a Billym Bobom Thorntonom, Pitt chodil napríklad s Gwyneth Paltrow či Juliette Lewis. Dvojica spolu vychováva šesť detí – Maddoxa, Paxa a Zaharu si adoptovali, Shiloh a dvojčatá Knox a Vivienne sú ich biologickými deťmi. Hviezdny pár sa vlani v apríli zasnúbil. „Je to sľub do budúcnosti a ich deti sú veľmi šťastné. Dátum svadby zatiaľ neurčili,“ potvrdila vtedy hercova manažérka Cynthia Pett-Dante.

debata chyba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...