Vyzlečená v každom filme? Niet dôvodu hanbiť sa za telo, vraví Mara

Herečka Rooney Mara, ktorú preslávila najmä rola Lisbeth Salanderovej v americkej adaptácii románu Muži, ktorí nenávidia ženy, sa doposiaľ odhalila v takmer každom svojom filme.

20.02.2013 06:59
Jude Law, Rooney Mara a režisér Steven Soderbergh Foto: ,
Herci Jude Law, Rooney Mara a režisér Steven Soderbergh na festivale v Berlíne.
debata

Ako prezradila v rozhovore pre magazín Interview, zdá sa jej to celkom normálne. „Rozhodne nechcem byť súčasťou niečoho, čo je len prvoplánová záležitosť, ale na druhej strane, ľudské telo nie je niečo, za čo by sme sa mali hanbiť,“ vysvetlila brunetka s plachým pohľadom. „Každá ďalšia osoba na tejto planéte má rovnaké časti tela ako mám ja. Ľudí by nemalo šokovať, ak uvidia odhalené tie moje,“ pokračovala Mara, ktorá nedávno v Berlíne predstavila film Vedľajšie účinky.

Nakrúcala ho pod vedením režiséra Stevena Soderbergha – muža, ktorý s ňou v duchu filozofie spomenutého magazínu spravil rozhovor aj pre Interview. Dvojica sa očividne spriatelila, čo herečka už potvrdila v inom rozhovore.

Hoci má vo filme dosť scén, užila si počas práce na ňom aj súkromný život. „Išla som do kina, alebo si zacvičiť do posilňovne. Pri predchádzajúcich filmoch som nemala žiaden vlastný život, so Stevenom to bolo iné,“ vysvetlila kráska.

debata chyba

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....