Jana Kirschner na Slovensku: Chystá album a spieva pre Radičovú

Speváčka Jana Kirschner po úspechu titulnej skladby k filmu Pokoj v duši nahráva nový slovenský album. Fanúšikov ním poteší už na jeseň tohto roka.

13.03.2009 12:06
Jana Kirschner Foto:
Speváčka Jana Kirschner.
debata

„Album by mal byť čo nevidieť, teda presnejšie v septembri,“ prezradila speváčka roka 2008 podľa výsledkov ankety OTO. „Každý deň skúšame, aj dnes sme sedeli v skúšobni štyri hodiny. Chystáme nové pesničky,“ vysvetlila Kirschner. Sľúbila tiež, že pôjde o produkciu v duchu jej predchádzajúcich albumov. „V porovnaní s doskou Shine to bude album, ktorý sa bude blížiť k Jane Kirschner, ako ju ľudia poznali,“ potvrdila.

Speváčka sa zdrží na Slovensku tri týždne, potom sa však opäť vráti do Veľkej Británie. „Neplánujem odtiaľ defintívne odísť. Tam si užívam pokoj a vrátim sa tam opäť. A pracujem na albume aj v Británii. Píšem texty, riešim hudobné nápady,“ vysvetlila.

Tri týždne, ktoré ju čakajú na Slovensku, však nestrávi len prípravami novej nahrávky. Kirschner potvrdila, že podporí prezidentskú kandidátku Ivetu Radičovú. „Prišla som, aby som podporila jej kampaň. Oslovili ma, či by som nezaspievala na nejakých koncertoch a ja som to prijala. Považujem za dôležité vysloviť svoj názor,“ uviedla.

Ivetu Radičovú podporí speváčka na troch koncertoch. „Popri tom, samozrejme, budem stále pracovať s kapelou. Hľadám stále muzikantov, ktorí so mnou urobia celý album,“ dodala.

Speváčka Jana Kirschner sa stala tvárou firmy C&A.
Speváčka Jana Kirschner sa stala tvárou firmy C&A.
+13Speváčka Jana Kirschner sa stala tvárou firmy C&A.
debata chyba

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...