Adela Banášová sa už chystá do výkladu, vyzlečie sa v piatok

Moderátorke Adele Banášovej bude patriť finále stávok projektu Hodina deťom, ktoré prijalo desať známych osobností počas decembrovej televíznej šou.

26.03.2009 03:19
Adela Banášová Foto:
Adela Banášová musí tiež splniť stávku v rámci projektu Hodina deťom.
debata

Obľúbená moderátorka splní svoj sľub už tento piatok a vo výklade obchodu neďaleko Bratislavy bude robiť figurínu. „Nemám nijaké ambície predvádzať svoje telo, ale stávka je stávka. Tá je vždy o tom, že človek niečo riskuje. Nech už je to za mnou,“ povedala s úsmevom Banášová, ktorej budú vo výklade robiť „spoločnosť“ aj dve modelky. „Ešte stále som trochu chorá, takže neviem, koľko tam vydržím. Ale veď uvidíme,“ dodala.

Definitívny záver stávkového maratónu 10. ročníka Hodiny deťom bude v stredu 1. apríla v bratislavskom nákupnom centre Polus. Deti, v spolupráci s osobnosťami, budú maľovať jeden a pol metra vysoké veľkonočné vajíčka a verejnosť sa dozvie aj presnú sumu, ktorú sa podarilo vyzbierať počas 10. ročníka zbierky.

Oslávia ju aj „stávkari“ Adela Banášová, Katka Brychtová, Petra Polnišová, Daniel Dangl, Alena Heribanová a Martin Nikodým.

Moderátorka Adela Banášová.
Pyco a Adela Banášová počas...
+11Moderátorka Adela Banášová so soškou pre...
debata chyba

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...