Móda z električky: Plačková je módna pohroma, Cifrová stráca mieru

Výkladnou skriňou slovenských playmate a hviezdičiek z reality-šou bola uplynulý týždeň jedna z bratislavských električiek. Niežeby sa všetky blondínky rozhodli podporiť verejnú dopravu, prilákala ich módna prehliadka.

11.03.2013 03:00
debata (5)
Playmate Zuzana Plačková opäť raz potvrdila... Foto: SITA, Gabriel Kuchta
Zuzana Plačková Playmate Zuzana Plačková opäť raz potvrdila povesť chodiacej módnej pohromy.

Na prezentácii novej slovenskej značky sa objavila playmate Zuzana Plačková, prišla aj držiteľka titulu Miss Globe Michaela Gašparovičová či bývalá účastníčka Farmy Monika Haklová. Plejádu hviezdičiek, ktoré sa rady ukážu všade, kde sa zaleskne skielko objektívu, tentoraz pozvala značka LeBaron.

Playmate Zuzana Plačková opäť raz potvrdila...
Dcéra slovenského speváka Pavla Haberu Zuzana...
+10Playmate Eva Cifrová to pravdepodobne už...

Pozornosť vzbudila spomenutá Plačková. Podobne ako pred časom na after-párty po cenách Slávik sa totiž objavila v bizarnej odevnej kombinácii a potvrdila povesť módnej pohromy. Kombinovanie džínsovej bundičky s našitými aplikáciami, tylovej sukienky a gumených čižiem s vybíjanou špičkou bolo ako pečenie bublaniny, do ktorej namiesto ovocia pridáte držky. Len ťažko stráviteľné.

Ďalšia známa playmate Eva Cifrová si rokmi už vybudovala určitý status celebrity s vlastným štýlom. Treba vyzdvihnúť, že na rozdiel od množstva svojich kolegýň nestavia zakaždým na prvoplánovom predvádzaní svojich predností a snaží sa o triezvejšiu a tlmenejšiu prezentáciu. Akoby jej však zo striedmosti ubúdalo pri úprave zovňajšku – na prehliadke v električke prekvapila vizážou. Perám očividne pomohli nové injekcie s kolagénom, čelo vyzerá ako vytesané z kameňa. Nehybné.

Playmate Eva Cifrová to pravdepodobne už... Foto: SITA, Gabriel Kuchta
Eva Cifrová Playmate Eva Cifrová to pravdepodobne už preháňa s plastickými úpravami.

Bývalá účastníčka reality-šou Farma Monika Haklová nesklamala. Tentoraz síce neodhalila žiadne zo svojich predností, ale už samotná kombinácia topu bez ramienok s aplikáciou čipky, koženej minisukne a červených členkových čižmičiek prehovárala k verejnosti svojou prvoplánovosťou. Topánky navyše masívnym tvarom Haklovej aj opticky škodili.

Ani speváčka a herečka Lucia Molnárová, ktorú verejnosť pozná zo šou Hlas Česko Slovenska, však nezvládla ustrážiť svoj imidž. Teda jedine, že by bolo jej zámerom skombinovať polyesterovú sukienku, sieťované pančuchy, bundičku a výčes z kučeravých vlasov.

Súťažiaca z druhej série statkárskej šou Farma... Foto: SITA, Gabriel Kuchta
Monika Haklová Súťažiaca z druhej série statkárskej šou Farma Monika Haklová na afterparty po módnej prehliadke značky LeBARON, ktorá sa konala v električke.

To sa však už dostávame k estetike prezentovanej módy samotného hostiteľa. Tylových sukienok, tričiek s komickými nápismi a natupírovaných modeliek aj modelov s farebnými účesmi sa zišlo v električke viac ako dosť. Po konkurenčnej značke WTF, ktorá sa uchytila medzi slovenskými celebritami, je tu ďalší pokus o street-style „nadivoko“, ktorý sa snaží presvedčiť, že je dostatočne štýlový a luxusný.

Odpoveď, či je to naozaj tak, si dajte sami – pomôže vám naša galéria.

5 debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....