Krízy nás spojili, tvrdí pár Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

Rakovina a depresie. Herečka Catherina Zeta-Jones (43) a jej manžel Michael Douglas (68) toho v uplynulých rokoch prežili viac než dosť.

02.04.2013 08:50
Michael Douglas s manželkou Catherine... Foto: ,
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones na tohtoročnom odovzdávaní filmových cien Oscar.
debata

Catherine Zeta-Jonesovej a Michaelovi Douglasovi sa po zdravotných problémoch obrátil život naruby. Krízy náš život zmenili, povedala herečka v rozhovore pre magazín InStyle.

„Robíme všetko preto, aby sme boli zdraví. Ja som prestala fajčiť a žijeme intenzívnejšie,“ zdôraznila. Aj psychicky si samozrejme polepšili. „Na prvom mieste bola, je a vždy bude rodina. Pre filmové roly sa rozhodujem iba v prípade, ak skutočne stoja za to.“

Stále sa však hovorí o tom, že pár prežíva partnerskú krízu. Na tohtoročnom odovzdávaní filmových cien Oscar síce stáli bok po boku a usmievali sa, no špekulácie neutíchli.

Aj v rozhovore pre InStyle Zeta-Jones priznala, že ťažké časy ju veľmi oslabili. Vraj nie je taká nezraniteľná, ako pôsobí. „Musím byť matkou a manželkou zároveň, takže starám sa permanentne o to, aby všetko klapalo. A na to potrebujem neuveriteľnú silu.“

Zeta-Jones musela sama bojovať v uplynulých dvoch rokoch so psychickými problémami, netajila sa tým, že je mániodepresívna. Manžela Michaela Douglasa zas trápila rakovina hrdla – agresívna forma rakoviny, ktorá sa môže kedykoľvek vrátiť. Obaja však veria, že všetko dobre dopadne.

Douglas a Zeta-Jones sú manželmi už dvanásť rokov, majú spolu dve deti – Dylana (12) a Carys (9).

debata chyba

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...