Celeste Buckingham dostala 25-tisíc dolárov od miliardára Trumpa!

Tomu sa hovorí úspech! Speváčka Celeste Buckingham dostala krásny darček k svojím 18. narodeninám. Pozvanie od miliardára Donalda Trumpa a tučný finančný príspevok!

10.05.2013 10:20
Celeste Buckingham Foto:
Speváčka Celeste Buckingham na osobnom stretnutí s Donaldom Trumpom, ktorý jej venoval 25-tisíc dolárov na podporu jej medzinárodných umeleckých aktivít.
debata

Slávny miliardár sa rozhodol v rámci práce v jeho nadácii FundAnything.com podporovať výnimočné projekty a umelcov po celom svete. Do kampaní zapája i donátorov z celého sveta. V prípade speváčky Celeste Buckinghamovej, ktorá posledné dva roky boduje na slovenskej hudobnej scéne, sa však rozhodol pre osobnú finančnú podporu. Mladučkému talentu venoval 25-tisíc dolárov. Buckingham dokonca dostala od Trumpa pozvanie a stretla sa s ním osobne pri odovzdávaní symbolického šeku 8. mája v Trump Towers na Piatej Avenue v New Yorku.

Speváčka Celeste Buckingham na osobnom... Foto: Pavol Martinka
Celeste Buckingham a Donald Trump Speváčka Celeste Buckingham na osobnom stretnutí s Donaldom Trumpom, ktorý jej venoval 25-tisíc dolárov na podporu jej medzinárodných umeleckých aktivít.

„Bol to neskutočný zážitok. Život sa mi zmenil zo dňa na deň. Myslím, že odteraz sa bude diať množstvo nových vecí. Teším sa nielen za seba, ale za celý náš tím. Je to dôkaz toho, že keď človek tvrdo pracuje, dokáže naozaj veľa,“ Vyjadrila sa pre médiá speváčka.

„Môžem potvrdiť, že Celeste bola zo strany Donalda Trumpa a jeho tímu vyjadrená veľmi silná osobná podpora i pre jej nadchádzajúce aktivity – či už umelecké, alebo týkajúce sa medializácie jej plánovaných aktivít v USA,“ potvrdil nevídaný úspech Celestin manažér Lumír Mati.

Speváčka Celeste Buckingham (vľavo) so sestrou... Foto: Marek Lukáč
Celeste Buckingham Speváčka Celeste Buckingham (vľavo) so sestrou a s manažérom Lumírom Mati.

„V týchto dňoch sa taktiež do finálnej časti dostávajú rokovania o exkluzívnej celosvetovej zmluve s americkým manažmentom, ktorá Celeste garantuje umeleckú spoluprácu s poprednými medzinárodne uznávanými hudobnými producentmi. Podrobnosti zverejníme v najbližšom čase,“ dodal Mati.

Speváčka nedávno odpremiérovala klip k singlu I was wrong, v ktorom spieva s Majkom Spiritom. Zdá sa však, že momentálne sa bude musieť začať sústreďovať viac než na slovenskú scénu na medzinárodné vystúpenia a koncerty.

debata chyba

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...