Courtney Love tri roky nevidela svoju dcéru

Americká speváčka Courtney Love tvrdí, že svoju dcéru Frances Bean nevidela už tri roky.

03.06.2013 10:15
Courtney Love Foto: ,
Herečka Courtney Love.
debata

Komunikuje s ňou však prostredníctvom internetu. „S dcérou mám teraz veľmi dobrý vzťah – píšeme si e-maily a tweetujeme,“ povedala v rozhlasovej šou Howarda Sterna. Frances žije so sestrou a matkou jej otca Kurta Cobaina, ku ktorým sa presťahovala po tom, ako súd v roku 2009 rozhodol, že sa k nej Courtney dočasne nesmie približovať ani kontaktovať ju.

Speváčka tvrdí, že jej dcéru v tom čase zastupovali agresívni právnici a toto riešenie bolo extrémne. Love sa ešte nestretla ani s Francesiným snúbencom Isaiahom Silvom, ale písala si s ním a pripadal jej ako dobrý človek. Tiež tvrdí, že jej dcéra si mohla zahrať Bellu v upírskej ságe Twilight, no rolu odmietla, lebo to bola „sexistická mormónska hlúposť“.

Štyridsaťosemročná speváčka sformovala v roku 1989 kapelu Hole a vďaka albumom ako Live Through This (1994) či Celebrity Skin (1998) si získala priazeň verejnosti i kritiky. V roku 1997 ju nominovali na Zlatý glóbus za výkon v snímke Ľud verzus Larry Flynt. Pre jej závislosť od drog a výstredné správanie mala opakovane problémy so zákonom. Bola vydatá za Kurta Cobaina, ktorý v roku 1994 spáchal samovraždu. Ich dnes dvadsaťročná dcéra Frances Bean Cobain je jediným potomkom legendárneho hudobníka.

debata chyba

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....