Douglas tvrdí, že jeho slová o orálnom sexe a rakovine prekrútili

Americký herec Michael Douglas tvrdí, že v rozhovore pre britský denník The Guardian nepovedal, že mu rakovinu hrtana spôsobil orálny sex.

04.06.2013 10:14
Michael Douglas ako pianista Liberace Foto:
Herec Michael Douglas ako pianista Liberace vraj vo filme Behind the Candelabra podáva životný výkon svojej kariéry.
debata

Poprel to jeho hovorca a herec tiež svoje slová vysvetlil na slávnostnom večeri usporiadanom Americkou spoločnosťou pre rakovinu, kde mu udelili Cenu Marvina Hamlischa. Jeho zámerom vraj bolo varovať verejnosť.

„Myslím, že všetci by sme radi vedeli, odkiaľ prišla naša rakovina. Len som sa snažil upozorniť na ľudský papilomavírus,“ uviedol. Vraj chcel takto ľudí motivovať k tomu, aby podstúpili očkovanie.

Novinár z Guardianu sa Douglasa spýtal, či si myslí, že rakovinu dostal v dôsledku pitia alkoholu a fajčenia. To herec odmietol. „Nie. Pretože bez toho, aby som šiel do podrobností, tento druh rakoviny spôsobuje ľudský papilomavírus, ktorý sa vám dostane do tela prostredníctvom orálneho sexu,“ povedal.

„Je to pohlavne prenosná choroba, ktorá spôsobuje rakovinu. A keď už ju máte, orálny sex je tiež ten najlepší liek,“ žartoval.

Denník sa však bráni a odmieta, že by Douglasove vyhlásenie dezinterpretoval. Dokonca zverejnil audionahrávku rozhovoru, na ktorej počuť, že Douglasove slová neprekrútili.

debata chyba

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...