Jana Kirschner a Ivan Tásler sú Svoji. V spoločnom duete

Speváčka Jana Kirschner nahrala singel spolu s lídrom IMT Smile Ivanom Táslerom. Skladba s názvom Svoji, ktorá už rotuje v slovenských rádiách, by mala zostať len ako samostatný singel.

12.07.2013 11:00
Jana Kirschner Foto:
Speváčka Jana Kirschner sa znovu spojila s Ivanom Táslerom.
debata

„Pieseň vznikla pred piatimi rokmi v našom štúdiu Valec v Dúbravke. Stretli sme sa vtedy po dosť dlhej dobe a za jeden večer vznikla aj táto pieseň. Pravdepodobne to bude len singel, ktorý sa neobjaví ani na našom ani na Janinom albume. Skladbu sme písali z lásky a rešpektu k hudbe a muzikanstvu. Už som ani neveril, že sa nám ju niekedy podarí dokončiť. Som rád, že to vyšlo a že sme si na to obaja našli voľný čas,“ prezradil spevák.

Podľa Jany Kirschner sa pieseň Svoji vydarila. „Keď mi Ivan zavolal, aby sme pieseň dokončili, jediné čo ma zaujímalo bolo, aby tam zostala tá energia a láska k hudbe, ktorá v nej bola na začiatku. Myslím, že sa to podarilo. Urobili sme pesničku plnú energie, dali sme do toho celé srdce a dúfam, že to rovnako zapôsobí na ľudí,“ dodala k spolupráci Jana, ktorá je aj autorkou textu.

Hudbu napísal Ivan Tásler spolu s basgitaristom IMT Smile Lukášom Kolivoškom. Tandem Kirschner – Tásler už v minulosti spolupracoval na prerábke skladby V slepých uličkách.

debata chyba

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...