Schindlerová vidí krásu v dobrých ľuďoch, Vratko vo fanúšičkach punku

Slovenské celebrity vnímajú krásu odlišne. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová, ktorá v piatok vyhlásila najkrajšiu Slovensku, považuje vonkajšiu krásu za výhodu, stavia však na tej vnútornej.

18.04.2009 20:22
Czoborová, Schindlerová Foto:
Speváčka Martina Schindlerová (vpravo) so Zorou Czoborovou.
debata

"Uvedomujem si, že možno žijeme vo svete, kde sa krásnym ľuďom žije ľahšie. Ale ja si cením hlavne tú vnútornú krásu, ktorá často nie je ľahko spoznateľná. Ale keď dostanem šancu ju odhaliť, tak si to veľmi vážim,“ povedala Hablovičová. 

Ženská ozdoba skupiny Cigánski diabli Silvia Šarköziová hľadá krásu všade. "Ako každá žena, mám ku kráse veľmi blízko, je úplne jedno, aký druh to je, či je to krása spojená s hudbou alebo tá vonkajšia, alebo tá vo vnútri,“ prezradila príťažlivá violončelistka.

Rovnako aj českí komik Jan Kraus, ktorí ako moderátor strávil niekoľko hodín v spoločnosti slovenských finalistiek Miss Slovensko, nazýva krásnym nielen ženy. "Krásnymi nazývam aj obrazy, hudbu či film. Je to ‘krásny‘ pojem,“ dodal moderátor. 

Atraktívna speváčka Martina Schindlerová vidí krásu v dobrosrdečných ľuďoch. "Dobrí ľudia to zo seba vyžarujú, ostatní si na nich nedovolia povedať, že sú škaredí, lebo tá krása im ide z očí,“ uviedla 20-ročná študentka práva.

Spevák už nefungujúcej punkovej kapely Iné Kafe Vratko si myslí, že skutočná krása je vzácnosťou. "Dá sa nájsť úplne všade, ale napriek tomu je jej veľmi málo. Čo sa týka ženskej krásy, na punkových koncertoch často vidím veľa nádherných dievčat. Častokrát sú tie obyčajné baby z ulice krajšie ako finalistky miss,“ uzavrel Vlado "Vratko“ Rohoň.

debata chyba

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....