Video, ktoré desí: Zúboženej Bartošovej našli zlomeniny na tvári

Kauza okolo speváčky Ivety Bartošovej neutícha ani po jej návrate do Česka. Najnovšie informácie priniesol český server Super.cz. Má video, na ktorom je zachytená hviezda v zúboženom stave v lekárskej ordinácii.

16.07.2013 11:48
Iveta Bartošová Foto:
Speváčka Iveta Bartošová.
debata

Podľa správ servera ide o zábery, ktoré vznikli počas cesty Bartošovej s jej ctiteľom Zdeňkom Macurom do Talianska. Vyšetrenie podstúpila v Rakúsku. Podľa Macuru jej lekári pri CT vyšetrení zistili drobné krvácania do mozgu a tiež zlomeniny v tvári.

„Iveta sa mi zverila, že má príšerné bolesti hlavy. Sťažovala sa, že jej Rychtář nechce pomôcť a odviezť ju do nemocnice na vyšetrenie, aj keď ho o to prosila. Nebojí sa lekárov, bojí sa len v nemocnici zostať,“ povedal pre super.cz Macura.

Dôvodom vraj je Bartošovej závislosť od alkoholu. Pre potrebu vypiť si nechce zostať v nemocnici, kde by jej určite alkohol nepodali. Sám Macura priznáva, že musel Bartošovej nalievať počas celej cesty do Talianska. Lekárska správa z ďalšieho vyšetrenia, v nemocnici v Bologni, dokonca šokuje hodnotami, ktoré speváčke namerali. Podľa nej mala v krvi až 3,37 promile alkoholu.

Na videu, ktoré Zdeněk Macura poskytol portálu Super.cz (pozrieť si ho môžete tu) a ktoré očividne vytvoril on sám pri zúboženej speváčke, sa jej pýta na to, odkiaľ by mohli pochádzať zlomeniny, čo jej lekári zistili. „Dva týždne,“ hovorí zlomeným hlasom Bartošová. Viac však neprezradí. Podľa Macuru sa speváčka bojí svojho partnera Rychtářa. „Jeho týranie bolo aj fyzické, veď jej na tvári našli zlomeniny a tiež krvácanie do mozgu. Ale hlavne ide o psychické týranie. Niektoré jeho správanie sa dá klasifikovať ako trestný čin,“ upozornil Super.cz.

Zlý zdravotný stav Bartošovej potvrdil aj jej bývalý priateľ Domenico Martucci, u ktorého sa na pár dní ubytovala. Lekár, ktorý ju vyšetril, údajne vôbec neodporúčal speváčke cestovať. A ak áno, tak len s lekárskym sprievodom.

Sprievodom sa však napokon stal Bartošovej partner Josef Rychtář, ktorý Bartošovú v Taliansku vypátral a od Martucciho odviedol s kamerami a fotoaparátmi českých reportérov za pätami. Tvrdí, že speváčka sa bude liečiť a nastúpi do liečebne v Česku.

Nech už je pravda akákoľvek, nové a nové skutočnosti v kauze okolo zmiznutia, údajného únosu a následného návratu Bartošovej sú súborom desivých informácií. A čo je najsmutnejšie, ani jeden z dvoch mužov, ktorí sa na stránkach novín vystatujú, že chcú niekdajšiu hviezdu hitparád chrániť, zatiaľ dostatočne nepreukázal, že sa na Bartošovej nesnaží predovšetkým priživiť. Takmer každý krok v bezmála dva týždne trvajúcej kauze sa odohráva pod drobnohľadom médií. Volá ich raz jeden, raz druhý. A nešťastie jednej ženy akoby nemalo konca…

debata chyba

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....