Dojčiť syna a preberať ceny: Tak prežila Danes najkrajšiu noc života

Herečka Claire Danes síce nepatrí medzi tie najznámejšie hviezdy svojej generácie, ale jej talent je nespochybniteľný. Na konte má množstvo cien za výkon v projektoch Temple Grandin a Homeland.

17.07.2013 00:00
debata
Herečka Claire Danes na obálke augustového... Foto: SITA/AP
Claire Danes Herečka Claire Danes na obálke augustového vydania magazínu Vogue US.

Obe vznikli pre televíziu a obe priniesli Danesovej veľkú popularitu. Tridsaťštyriročná herečka sa však v poslednom roku sústredila predovšetkým na materstvo. V rozhovore pre nové vydanie amerického magazínu Vogue sa priznala, že azda ten najkrajší večer zažila počas odovzdávania Zlatých glóbusov tento rok. Čerstvo po pôrode bodovala aj v cenách.

„Najprv som sa prešla po červenom koberci, potom som vyšla hore do hotela a nakŕmila Cyrusa. Vrátila som sa na ceremoniál, prebrala si cenu a znovu som šla nadojčiť syna,“ zaspomínala si herečka.

„Bolo to zvláštne. Vlastne také vysnívané. Obklopená rodičmi a mojím manželom. Bola to jedna z najlepších nocí v mojom živote aj preto, že to bol perfektný mix vecí, ktoré milujem,“ vysvetlila v rozhovore.

Danesovú si americký módnik vybral aj na titulnú stranu, keďže už čoskoro sa na obrazovky vráti s novými časťami seriál Homeland. S kolegom Damianom Lewisom si hviezda zapózovala aj pred objektívom Annie Leibovitzovej. Na titulnej strane amerického Vogue sa objavila už druhýkrát. Prvý raz pózovala pred pätnástimi rokmi fotografovi Stevenovi Meiselovi.

debata chyba

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...