Striptérsky hit mieri na Broadway! Bude sa vyzliekať Tatum?

Herec Chaning Tatum sa aj vďaka filmu Magic Mike stal druhým najlepšie zarábajúcim hercom minulého roka. Teraz film, ktorý spoluprodukoval, mieri na divadelné dosky.

24.07.2013 10:50
Channing Tatum, Alex Pettyfer Foto:
Herci Channing Tatum (vľavo) a Alex Pettyfer v snímke Magic Mike.
debata

O tom, že z príbehu o skupine striptérov a ich živote vznikne muzikál, informoval samotný Tatum na svojej oficiálnej stránke. Predstavenie bude produkovať spoločne s režisérom Stevenom Soderberghom, ktorý Magic Mike zrežíroval. Už sú vybratí aj autori hudby, o skladby sa postará Tom Kitt a Brian Yorkey.

Príbeh o mladíkovi, ktorý si nevie nájsť v živote správne miesto a skúsi šťastie ako striptér, aby prepadol divokému životu okolo tohto povolania, by mal mať premiéru najskôr začiatkom budúceho roka. O tom, či sa v hlavných úlohách predstavia herci z filmu, teda napríklad Alex Pettyfer a samotný Tatum, je však možné skôr pochybovať. Pre pracovnú vyťaženosť by si asi nenašli čas na pravidelné účinkovanie. Navyše bude nutné, aby vedeli spievať.

Isté však je, že kasting na hercov bude prihliadať aj na vizuálnu stránku hercov. V Magic Mikeovi, ktorý po celom svete zarobil zhruba 160 miliónov dolárov, pričom jeho rozpočet vo výrobe bol len niečo vyše sedem miliónov dolárov, lákali do kín aj urastení a vizuálne príťažliví herci.

debata chyba
Viac na túto tému: #Magic Mike #striptíz #Broadway #Channing Tatum

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...