Kráľovský syn dostal meno. Bude princ George Alexander Louis

Hoci niektoré médiá vystríhali, že by to mohlo trvať aj niekoľko dní, či dokonca týždňov, kráľovský pár pomenoval svojho syna takmer 48 hodín od jeho príchodu na svet.

24.07.2013 19:39
princ William a vojvodkyňa Catherine Foto: ,
Šťastní rodičia, vojvodkyňa Catherine a princ William so synčekom Georgom Alexanderom Louisom v náručí.
debata (7)

Syn vojvodkyne Catherine Middletonovej a princa Williama dostal meno George Alexander Louis z Cambridge. Jeho titul bude princ. Meno dieťatka potvrdil Kensingtonský palác, pričom upozornil, že princ George Alexander Louis z Cambridge bude tretím v nástupníckej línii na trón.

Šťastní rodičia, vojvodkyňa Catherine a princ...
Spokojný otec, princ William po boku svojej...
+12Takto vyzerá nový britský následník trónu!...

Britské denníky pred aj tesne po pondelňajšom pôrode pripomínali, že pomenovanie novonarodených príslušníkov kráľovskej rodiny trvá väčšinou dlhšiu dobu. Hoci meno princa Harryho bolo známe už deň po jeho narodení, Williamove až o týždeň a princovi Andrewovi a jeho manželke Sarah Fergusonovej trvalo dva týždne, než pomenovali princeznú Beatrice. Tipy vyšli stávkarom.

Meno George bolo totiž jedným z dvoch najtipovanejších, ktoré odhadovali, že dostane pravnuk kráľovnej Alžbety II. Druhým veľmi tipovaným menom bol Edward.

Malý princ prišiel na svet v pondelok 16.24 v Londýne v nemocnici Panny Márie. Pri pôrode nechýbal otec dieťatka – princ William, ktorý si tiež vzal dva týždne otcovskej dovolenky.

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa inak ale budú o svoje dieťa starať úplne sami – teda bez pestúnok. Až sa William po 14 dňoch otcovskej dovolenky vráti do práce, Kate zrejme odíde za svojimi rodičmi do Bucklebury, kde jej bude v prvých týždňoch života dieťaťa pomáhať jej matka Carole.

Kráľovná Alžbeta II. tiež ponúkla vojvodkyni aj Middletonovcom, aby za ňou prišli na jej letné sídlo, zámok Balmoral v Škótsku, kde je oveľa väčší pokoj. Podľa britských médií sa Kate, William a malý George už stretli s panovníčkou v stredu predpoludním. Trvalo to krátko, údajne len polhodinu.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Kráľovské dieťa #William #princ William #Kate Middleton #George Alexander Louis

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...