Lucia Hurajová: Bábika z môjho detstva počká na dcéru

Herečka Lucia Hurajová priznala, že je sentimentálny človek. Zrejme sa to prenesie aj do jej materstva.

26.07.2013 10:00
debata
Lucia Hurajová so 6-mesačným synom Maximiliánom. Foto: Pravda.sk, Dana Závadová
Lucia Hurajová Lucia Hurajová so 6-mesačným synom Maximiliánom.

Z detstva jej ostala bábika, ktorá snáď počká na dcéru, ale po jej dvoch bratoch ostala kopa autíčok, s ktorými sa malý polročný Max bude určite hrávať. Každopádne, dá si záležať na tom, aby neskôr spomínal na detstvo len v dobrom, podobne, ako ona spomína na svoje, kedy veľa času trávila u svojich starých rodičov.

Úplne prirodzene vo výchove napodobňuje vlastnosti, ktoré sa naučila od svojej mamy. „Moja mama je pre mňa, podobne, ako pre každé dieťa, tou najlepšou mamou, mám s ňou veľmi blízky vzťah. Takou sa snažím byť aj ja a preto sa snažím odovzdávať synovi to, čo som dostala ja od matky.“ Dodala, že v prvom rade sú to priehrštia lásky, tolerancie a pochopenia, že mama je tá, za ktorou sa dá zájsť, nech sa stane čokoľvek a ktorá navyše všetko pochopí.

Herečka, ktorá rozpráva plynule po francúzsky, nebude svojho syna nútiť, aby sa za každú cenu tiež naučil tento krásny jazyk, no potešilo by ju, keby s francúzštinou skôr či neskôr začal, z dôvodu, že vo Francúzsku má veľa priateľov a priateliek, ktoré už tiež majú deti a chce, aby sa s nimi Max kamarátil.

Prečo chlapček dostal meno Maximilián? Lucia Hurajová odpovedá: „Asi je to jediné meno, na ktorom sme sa dohodli. A tak sa nám zapáčilo, že odrazu bol výber taký prirodzený, že sme pri ňom ostali,“ skonštatovala ďalej Hurajová, ktorá si myslí, že bábätká potrebujú okolo seba pekný svet, no v prvom rade materskú náruč a prostredie, v ktorom sa cítia bezpečne.

debata chyba

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....