Andrew Garfield sa predstaví v dráme 99 Homes

Americko-britský herec Andrew Garfield si zahrá v dráme 99 Homes režiséra Ramina Bahraniho, ktorý sa taktiež postaral o scenár.

27.07.2013 12:35
Andrew Garfield Foto: ,
Andrew Garfield.
debata

Dvadsaťdeväťročný herec stvárni muža, ktorému skonfiškujú dom. Následne sa však zamestná u obchodníka s nehnuteľnosťami, ktorý jeho dom získal, a nakoniec sám začne vysťahovávať ľudí z ich príbytkov. Meno herca, ktorý stvárni spomínaného obchodníka s nehnuteľnosťami, zatiaľ nie je známe.

Andrew Garfield sa narodil v Los Angeles, no od troch rokov žil v anglickom Surrey. Svoju kariéru odštartoval v tínedžerskom seriáli Sugar Rush (2005 – 2006) a v roku 2007 sa objavil v seriáli Pán času (2005). Upozornil na seba vo filmoch Chlapec A (2007), za výkon v ktorom získal cenu BAFTA, Hrdinovia a zbabelci (2007), Kráľova priazeň (2008) či Imaginárium Dr. Parnassa (2009). Prelom prišiel so snímkou Sociálna sieť (2010), kde stvárnil Eduarda Saverina a získal nomináciu na Zlatý glóbus i cenu BAFTA.

V roku 2010 si tiež spolu s Keirou Knightley a Carey Mulligan zahral v dráme Neopúšťaj ma. Vlani sa predstavil v titulnej úlohe snímky Amazing Spider-Man, pričom počas jej nakrúcania sa dal dokopy so svojou súčasnou partnerkou, herečkou Emmou Stone. Obaja sa objavia aj v pokračovaní tohto filmu, ktoré by sa malo dostať do slovenských kín 1. mája 2014.

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrew Garfield #obchodník #99 Homes

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...