Blake Lively všetko popiera. Nie som tehotná, odkazuje

Blake Lively (25) nečaká dieťa so svojím mužom Ryanom Reynoldsom (36).

28.07.2013 17:30
Blake Lively a jej manžel Ryan Reynolds Foto: ,
Herečka Blake Lively s manželom Ryanom Reynoldsom na archívnej fotografii.
debata

Prednedávnom sa objavili špekulácie o tom, že hollywoodská kráska by mohla byť tehotná. Jej hovorca ich ale rýchlo dementoval.

„Tieto informácie sú na sto percent falošné,“ zdôraznil pre Celebuzz. Zrejme niektorí očakávali, že po svadbe hviezd v septembri 2012 by už mohla byť tehotná. Práve z tohto dôvodu sa v posledných týždňoch v amerických médiách objavovali správy typu „herečka z Gossip Girl čaká svoje prvé dieťa“.

Špekulácie vznikli aj na základe výpovede, ktorú dal magazínu Ryan. Povedal, že so svojou milou by v každom prípade chceli dieťa. Doslova povedal: „Chceme veľkú famíliu.“

Istý svedok dokonca tvrdil, že je presvedčený o tom, že Blake je tehotná a musí byť aspoň v prvom trimestri. Bruško vraj videl na vlastné oči. „Som presvedčený o tom, že Blake bude mať dieťa. Vždy rada ukazovala svoje telo na obdiv a v ostatnom čase nosí len samé voľné veci,“ dodal.

Tiež to však bol len poplach, no zároveň asi nikoho neprekvapí, keď sa Blake odrazu objaví s guľatým bruškom na červenom koberci.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Blake Lively #Gossip Girl

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....