Evan Rachel Wood a Jamie Bell majú syna

Hviezdna herecká dvojica Evan Rachel Wood a Jamie Bell má syna. Magazínu People to potvrdil hovorca páru s tým, že "rodičia aj bábätko sa majú dobre".

30.07.2013 10:50
Herečka Evan Rachel Wood a jej manžel Jamie Bell. Foto:
Herečka Evan Rachel Wood a jej manžel Jamie Bell.
debata

Bližšie informácie o dieťatku, vrátane jeho mena a dátumu narodenia, zatiaľ nie sú známe. Dvadsaťpäťročná Wood a 27-ročný Bell sa zosobášili vlani v októbri a v januári oznámili, že čakajú svoje prvé dieťa.

Wood a Bell sa zoznámili v roku 2005 pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe Wake Me Up When September Ends pop-punkovej formácie Green Day a krátko po tom začali spolu chodiť. Obaja si dali vytetovať iniciálky krstného mena svojho partnera, v prípade Evan Rachel to bolo písmeno J na ľavom členku. Po roku sa však rozišli, čo neskôr herečka komentovala slovami: „Dali sme si urobiť tetovania, lebo sme vedeli, že naša láska vydrží navždy. Problém je, že nevydržala, stali sa rôzne veci a my sme sa rozišli. To tetovanie však neľutujem. Pripomína mi úžasné, skvelé obdobie môjho života.“ Po ich rozchode plnila hviezda stránky bulvárnych médií vzťahom s kontroverzným Marilynom Mansonom, s ktorým bola istý čas aj zasnúbená.

V lete 2011 sa v médiách objavili informácie o tom, že je po piatich rokoch znovu s Jamiem Bellom. Keď si neskôr fotografi všimli na jej ľavej ruke diamantový prsteň, začalo sa hovoriť aj o ich možnom zasnúbení. To však herečka prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter odmietla. „Je mi ľúto, že vás musím sklamať, ale tento diamantový prsteň nosím od štrnástich. Patril mojej tete. Reči o zasnúbení nie sú pravdivé,“ napísala v tom čase Wood. Zásnuby sa teda konali neskôr a páru sa podarilo udržať ich v tajnosti.

Evan Rachel Wood zaujala divákov i kritiku už ako tínedžerka. Britský denník The Guardian ju v roku 2006 označil za „jednu z najlepších herečiek jej generácie“. Známa je najmä z drámy Trinástka (2003), romantického filmu Across the Universe (2007) s piesňami The Beatles, drámy Deň zrady (2011) alebo televízneho miniseriálu Mildred Pierceová (2011). Jamieho Bella môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo snímok Billy Elliot (2000), King Kong (2005), Jumper (2008) či Jana Eyrová (2011).

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Evan Rachel Wood #syn

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...